Zebra címkenyomtatók

A Zebra címkenyomtatók kitűnően helytállnak, legyen szó irodai, bolti, vagy raktári felhasználásról. A kínálatunkban szereplő nyomtatók napi több száztól napi több ezer címke nyomtatásáig alkalmasak. A vonalkód technológiára specializálódott Zebra címkenyomtatói jó választás bárki számára.

Ha nem találja az igényeinek megfelelő terméket, vagy nem tud dönteni a lehetőségek közül, akkor kérje kollégánk segítségét. Hívjon minket a (36-1) 221-1090 telefonszámon, írjon a email címre.

Zebra 110 Xi4 címkenyomtató
A nyomtatót az egyszerű integrálhatóság, és a rendkívüli megbízhatóságot igénylő rendszerekben való alkalmazhatóság jellemzik.
ZT220 címkenyomtató – Zebra
Ha gazdag funkcionalitású nyomtatóra van szüksége, de a kompakt kivitelt, a megfizethető árat és a használat egyszerűségét is fontosnak tartja, a Zebra ZT220 címke nyomtató az ideális választás.
 • Akciós ár: 180.900 Ft+ÁFA-tól!
 • ZT230 címkenyomtató – Zebra
  Ha gazdag funkcionalitású nyomtatóra van szüksége, de a kompakt kivitelt, a megfizethető árat és a használat egyszerűségét is fontosnak tartja, a Zebra ZT230 címke nyomtató az ideális választás.
 • Akciós ár: 199.000 Ft+ÁFA-tól!
 • Zebra 140 Xi4 címkenyomtató
  A nyomtatót az egyszerű integrálhatóság, és a rendkívüli megbízhatóságot igénylő rendszerekben való alkalmazhatóság jellemzik.
  Zebra 170 Xi4 címkenyomtató
  Kimondottan a szabványos, rögzített formátumú címkék előállítására tervezett nyomtató.
  Zebra ZD420 címkenyomtató
  A rugalmas 4 collos ZD420 elnyűhetetlen, moduláris címkenyomtató átlag feletti teljesítményt biztosít. A Zebra ZD420 címkenyomtatóban alkalmazott innovatív festékszalag kazettás megoldás lehetővé teszi a festékszalag másodpercek alatti cseréjét, melyet akár képzetlen felhasználók is elvégezhetnek.
  Zebra ZD410 címkenyomtató
  Az ultra kis méretű Zebra ZD410 nyomtatót úgy tervezték meg, hogy bármely munkahelyen elhelyezhető legyen.
  Zebra LP/TLP 2824 Plus címkenyomtató
  Az ultra kis méretű LP/TLP 2824 Plus™ termo/ termo transzfer nyomtatót úgy tervezték meg, hogy bármely munkahelyen elhelyezhető legyen.
 • Kifutó termék
 • GC 420 címkenyomtató – Zebra
  A Zebra® GC420™ a G-Series™kompakt asztali nyomtatócsalád legújabb tagja.
 • Akciós áron: 72.000 Ft+ÁFA
 • Zebra ZT420 címkenyomtató
  A Zebra ZT420 címkenyomtató a Zebra közepes teljesítményű kategóriáját képező Z sorozatának a legújabb, módosított változata, amely a jól bevált ZM600 nyomtatókat váltja fel.
  Zebra ZT410 címkenyomtató
  A ZT410-es és ZT420-as vonalkód nyomtató a Zebra közepes teljesítményű kategóriáját képező Z sorozatának a legújabb, módosított változata, amely a jól bevált ZM400 és szélesebb ZM600 nyomtatókat váltja fel.
  Zebra – LP/TLP2824
  Az ultra kis méretű LP/TLP 2824™ termo/ termo transzfer nyomtatót úgy tervezték meg, hogy bármely munkahelyen elhelyezhető legyen.
  220Xi4 címkenyomtató – Zebra
  Kimondottan a szabványos, rögzített formátumú címkék előállítására tervezett nyomtató.
  Zebra – HC100
  A HC 100 csukópánt nyomtató tervezésekor az egészségügy egyedi igényeinek kielégítése volt a cél.
  Zebra – 170PAX4
  A 170PAX4™ könnyen integrálható, és sokoldalú nyomtató felügyeletet biztosít.
  Zebra – 110PAX4
  A 110PAX4™-et úgy alakították ki, hogy a folyamatos üzemű, nagy nyomtatási igényű címke applikációs alkalmazások ideális, megbízható, felhasználóbarát eszköze legyen.
  Zebra – R110PAX4
  Az R110PAX4™ az UHF RFID címkéket képes enkódolni.
  Zebra – QLn320
  A Zebra népszerű közvetlen hőnyomtatást végző mobil címkenyomtatói rendkívüli elégedettséget vívtak ki ütésállóságukkal, tartósságukkal, felhasználóbarát jellemzőikkel.
  Zebra – RP4T
  A világon elsőként bemutatott mobil termotranszfer RFID nyomtató/ enkóder, az RP4T hosszú élettartamú címkék, és nyugták készítésére alkalmas.
  Zebra – P4T
  A P4T a világ első mobil termáltranszfer nyomtatója, amely RFID opcióval rendelkezik. A P4T hosszú élettartamú címkék, nyugták előállítására alkalmas.
  Zebra – MZ320
  Az előnyös árfekvésű MZ nyomtatócsalád, amely elsősorban az alapszintű mobil blokknyomtatót igénylő alkalmazási területekre terveztek.