Vonalkód technikai terméklista

Vonalkód technika, vonalkód olvasók, vonalkód nyomtatók, vonalkódos adatgyűjtők

CN75 adatgyűjtő Honeywell
A Honeywell CN75 az egyik legsokoldalúbb vonalkódos adatgyűjtő, termékosztályában., választhatóan Windows, vagy Android operációs rendszert, nagy méretű több újjal kezelhető érintőkijelzőt, 1,5 GHz-es kétmagos processzort, és nagy kapacitású akkumulátort kínál..
ScanPal EDA50k vonalkódos adatgyűjtő
Népszerű külső, IP54 ipari minőség. Kültéri, és beltéri használatra egyaránt megfelel. Kétujjas használtra alkalmas érintőkijelző. 6 Megapixeles kamera, beépített 2D vonalkódolvasó. WWAN,WLAN, Bluetooth, GPS. Android 4.4.4 OS.
LS3578-ER – Zebra
Az LS3578-ER egyedülállóan robosztus, kiváló olvasási teljesítményt biztosit, és rendkívül egyszerűen programozható, és villámgyorsan olvassa az 1D vonalkódot.
Zebra MC40 vonalkódos adatgyűjtő
Népszerű külső, IP54 védettség. Kétujjas használtra alkalmas érintőkijelző. 8 Megapixeles kamera, beépített 2D vonalkódolvasó. WLAN, Bluetooth, Android 5.1 OS.
TC8000 vonalkódos adatgyűjtő – Zebra
A TC8000 vonalkódos adatgyűjtő formája lehetővé teszi, hogy a kezelő a vonalkód olvasás során a készüléket ugyanúgy tartsa, mint a kijelző olvasásánál. Ez a megoldás jelentősen javítja a hatékonyságot, és a kezelőket sem veszi igénybe annyira a végzett munka, mint a hagyományos készülékeken.
PM42 nyomtató – Honeywell
A Honeywell PM42 középkategóriás ipari címkenyomtatót maximális megbízhatóságra, és élettartamra tervezték. A PM42 robosztus felépítése, és felhasználóbarát kezelőszervei révén ideális eszköz
LS 1203 vonalkódolvasó
A Motorola az LS1203 vonalkódolvasót elsősorban kereskedelmi, valamint irodai felhasználásra javasolja.
 • Akciós ár: 12.700 Ft+ÁFA-tól
 • CK75 adatgyűjtő Honeywell
  A CK75 a kompromisszumok nélküli ultra robusztus mobil terminál. A CK75-ös munkaciklusa, és ergonómiája úgy lett kialakítva, hogy a legmostohább raktári, és disztribúciós alkalmazási környezetekben is megfeleljen..
  CS3070 Bluetooth vonalkódolvasó
  CS3070 kábel nélküli vonalkódolvasó iOS, Android, és Windows operációs rendszerű tabletekhez, mobil telefonokhoz, Laptop gépekhez.
  CS4070 2D Bluetooth vonalkódolvasó
  CS4070 kábel nélküli vonalkódolvasó iOS, Android, és Windows operációs rendszerű tabletekhez, mobil telefonokhoz, Laptop gépekhez.
  DS6708 2D vonalkódolvasó – Zebra
  A Zebra DS 6708 2D vonalkódolvasó tervezésénél a hagyományos, és 2D vonalkódok olvasása mellett, a dokumentumok hatékony olvasása volt a fő szempont. A D6708 kiváló omnidirekcionális olvasási képességekkel rendelkezik.
 • !
 • DS9808 vonalkódolvasó – Zebra Technologies
  A Zebra (Symbol, Motorola) DS9808 vonalkódolvasó hibrid ergonómiai kialakítású eszköz, tekintve hogy pulton elhelyezett fix olvasóként, és kézi szkennerként egyaránt használható. A DS9808 rekord sebességgel olvassa le az előtte elhúzott 1D, és 2D vonalkódokat.