P sorozat
A P1x-sorozat egy rendkívül kompakt, költséghatékony intelligens kamera, amely fejlett gépi látási funkciókat kínál egy teljesen beágyazott önálló eszközben.
SLS-5B Laser Sentinel
SLS-5B laser sentinel gépek, gépsorok biztonsági védelmére
SG2
SG2 Biztonsági fényfüggöny gépek, gépsorok biztonsági védelmére
DS5100
A DS5100 teljes, és rugalmas portfóliót kínál, így rendelkezik közepes, és nagy távolságú modellekkel, valamint rendelhető lineáris változatban, és oszcilláló tükrös kivitelben egyaránt. l..
Matrix 120
A Matrix120 vonalkódolvasó egy sokoldalú, rugalmas, ultra kis méretű, ipari kivitelű 2D vonalkódolvasó.
Matrix 300N
A Matrix 300N vonalkódolvasó egy sokoldalú, rugalmas, kis méretű, ipari kivitelű 2D vonalkódolvasó, mely DPM kódok olvasására is alkalmas.
Microscan – Hawkeye 1500
Az egyszerű interfész, a komplex programozási lehetőségek, és az integrált kód ellenőrzési képességek a HawkEye 1500 sorozatú szkennereket rugalmas, és hatékony eszközzé teszik.
Microscan QX Hawk
A QX Hawk az első kétdimenziós képalkotó szkennere, amelyben a folyékony lencse technológia alkalmazásra kerül, és ez végtelen rugalmasságot biztosít a fókuszálás tekintetében.
Microscan – Mini Hawk
A Mini Hawk a szabadalmaztatott dekódoló algoritmus segítségével alkalmas a sérült, torz, vagy más körülmények miatt nehezen olvasható DPM kódok dekódolására.
Microscan – QUADRUS MINI VELOCITY
A Quadrus MINI Velocity szabványt teremt az adatfeldolgozási területre tervezett kisméretű, nagy teljesítményű képalkotó szkennerek számára.
Microscan – QUADRUS MINI ESD SAFE
A Quadrus MINI ESD Safe gyakorlatilag a Quadrus MINI teljesítményét, és szolgáltatásait kínálja, elektrosztatikus szempontból biztonságos tokozásban.
Microscan – QUADRUS MINI 3
A Quadrus MINI 3 megapixeles képalkotó szkenner a kisméretű 2D olvasók között a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítja.