Kellékanyagok

A Társaságunk által forgalmazott, és a piacon legelterjedtebb nyomtatókhoz hatalmas választékban kínálunk kellékanyagokat, címkéket, kartoncímkéket, festékszalagokat, műanyag kártyákat és csuklópántokat is.

Címkék

A címkenyomtatókhoz használható tekercses, és a hagyományos nyomtatóval nyomtatható íves címkék széles körét kínáljuk méret és alapanyag tekintetében is. Hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk közel 100 féle címkéből, de a különleges, egyedi igényeket is rövid határidővel teljesítjük! Az alapanyag kínálatunkban megtalálhatóak a termo, a papír és a műanyag (PE,PP) címkék, de az egyedi, például fémezett, hőálló, textil igényekre is tudunk megoldást nyújtani.

Tekintse meg kínálatunkat!

Festékszalagok

A termál transzfer címkenyomtatók egyszer használatos festékszalag segítségével rögzítik a nyomtatási képet a címkékre. A nyomtatófej ráolvasztja a viasz, vagy műgyanta alapú festéket a címke, karton, vagy jegy felületére. Kínálatunkban megtalálhatóak mindenféle papír és műanyag címkékhez használható festékszalagok. Segítünk a helyes választásban!

Tekintse meg kínálatunkat!

Műanyag kártyák

A cégünk által forgalmazott kártyanyomtatókhoz széles választékban kínálunk műanyag kártyákat, amelyek kártyanyomtatóval megszemélyesíthetők. A különböző alapanyagok, színek mellett kódolható kártyákra vonatkozó igényeket is teljesíteni tudjuk.

Tekintse meg kínálatunkat!

Kártyanyomtató kellékanyagok

A kártyanyomtató kellékanyagok alatt a kártyanyomtatók üzemeltetéséhez szükséges festékszalagokat, laminátumokat, és egyéb kellékeket értjük.

Tekintse meg kínálatunkat!