Szerviz

Vállaljuk a társaságunk által forgalmazott, és más típusú automatikus azonosítási berendezések, készülékek garanciális, és garancián túli javítását is. Kollégáink magas szakmai képzettsége mellett  az ISO 2001 szabvány szerint működő minőségbiztosítási rendszerünk a garancia arra, hogy bármilyen meghibásodást gyorsan és hatékonyan tudjunk kezelni. Szükség esetén akár cserekészüléket is tudunk biztosítani a javítás idejére, hogy a kiesés idején is gördülékenyen tudjon működni vállalkozása.

Szerviz szolgáltatásaink

Igyekszünk a felmerülő javítási, karbantartási igényeket rugalmasan kezelni, hogy mindenki számára elérhető megoldásokat tudjunk kínálni.

Helyszíni javítás

A nehezen mozgatható, illetve a mielőbbi javítás érdekében vállaljuk a készülékek helyszíni javítását is. A helyszínre történő kiszállásunkat követően kollégánk azonnal bevizsgálja a meghibásodott gépet, majd tájékoztatja Önt a vizsgálat eredményéről, a hiba pontos okáról, a várható költségekről és a javítás időtartamáról is. Amennyiben a javításhoz szükséges feltételek rendelkezésre állnak, és Ön elfogadja javítási ajánlatunkat, szakértő kollégánk azonnal megkezdi a hiba javítását. Amennyiben a készülék a helyszínen nem javítható, akkor a szervizünkbe szállítjuk, majd a hiba javítása után visszaszállítjuk és újra üzembe helyezzük.

Tervszerű karbantartás

Előzze meg a meghibásodásokkal járó kieséseket és veszteségeket, válassza a tervszerű karbantartási szolgáltatásunkat! A folyamatos karbantartás mindig olcsóbb és kifizetődőbb, mint a hibák javítása! Kollégáink a gyártói előírások és saját szerviz tapasztalatuk szerint karbantartási tervet készítenek, amelyet követve minimálisra csökkenthető a meghibásodások esélye.

Átalánydíjas szervizelés

Társaságunk folyamatos szervizelési együttműködési lehetőséget is kínál meghatározott időszakokra. Az átalánydíjas szerviz szolgáltatásunk lényege, hogy a szerződött időszakon belül kollégáink a felmerülő hibák elhárítását meghatározott időn belül megkezdik, és a javított készüléke(ke)t rögzített időn belül visszaszállítják az ügyfél részére.

Az átalánydíjas szerviz szerződések azért kényelmesek, és hasznosak a felhasználó részére, mert meghibásodás esetén biztos lehet benne, hogy meghibásodott eszközei a meghatározott időn belül újra rendelkezésére állnak. A javítás költsége előre kalkulálható, nem kell váratlan, kiugróan magas javítási összegekkel számolnia.

Többféle szervizcsomagot kínálunk

Alap szolgáltatás főbb jellemzői:
A javítás 24 órán belüli megkezdése.
A javított készülékek 7 napon belüli visszaszállítása az Ügyfél részére

Komfort szolgáltatás főbb jellemzői:
A javítás 8 órán belüli megkezdése.
A javított készülékek 5 napon belüli visszaszállítása az Ügyfél részére

Prémium szolgáltatás főbb jellemzői:
A javítás 8 órán belüli megkezdése.
Cserekészülék biztosítása.
A javított készülékek 5 napon belüli visszaszállítása az Ügyfél részére

Prémium Plusz szolgáltatás főbb jellemzői:
A javítás 8 órán belüli megkezdése.
Cserekészülék biztosítása.
A szolgáltatás a rendeltetésszerű használat mellett jelentkező töréskárokra is kiterjed.
A javított készülékek 5 napon belüli visszaszállítása az Ügyfél részére

Miért érdemes ezt a szolgáltatásunkat választania?

  • A hibabejelentések esetén elsőbbségi, azonnali munkafelvétel
  • A folyamatos karbantartások, javítások által kollégáink átfogó ismerettel rendelkeznek az Önök eszközparkjáról, felhasználási szokásairól, így a hibák javításának ideje drasztikusan csökken.
  • Tervezett szervizköltséggel számolhat. Nincsenek váratlan magas szerviz számlák.
  • Prémium szolgáltatásoknál cserekészülék áll rendelkezésre a javítás idejére.
  • Prémium Plusz szolgáltatásnál a szolgáltatás kiterjed a rendeltetésszerű használat mellett jelentkező töréskárokra is.

Cserekészülék-biztosítás

Szükség esetén, amennyiben a javítás hosszabb időt vesz igénybe, cserekészüléket tudunk biztosítani, hogy a kiesés ideje alatt is problémamentesen tudjon működni vállalkozása.

Alkatrész-biztosítás

Bármilyen alkatrészre is legyen szükség, kollégáink rövid átfutási idővel beszerzik a mielőbbi javítás érdekében.