Fixen beépíthető vonalkódolvasó

Általában automata rendszerek részét képező, fixen beépíthető vonalkódolvasók speciális felhasználási területeken kerülnek felhasználásra. Az ilyen vonalkódolvasók fixen beépítésre kerülnek egy szállítószalag mellé, vagy egy kioszkba, és olyan bemenetekkel, és interfészekkel rendelkeznek, melyek révén külső szenzorokkal aktiválhatók. Az ilyen berendezések nagy olvasási sebességgel rendelkeznek.

Vuquest 3310g 2D vonalkódolvasó
A Vuquest 3310g 2D vonalkódolvasó kellően kis méretű ahhoz, hogy kézbe véve, vagy a kézfejre rögzítve használják, sőt kompakt mérete révén akár beépítve is alkalmazásra kerülhet, olyan felhasználási területeken, mint például az önkiszolgáló kioszkok.
Zebra DS457 2D vonalkódolvasó
A Zebra DS457 2D vonalkódolvasókellően kis méretű ahhoz, hogy kézbe véve, vagy fixen rögzítve használják, kompakt mérete révén akár beépítve is alkalmazásra kerülhet, olyan felhasználási területeken, mint például az önkiszolgáló kioszkok.
Metrologic – IS 4125 SCANQUEST
A szabadalmaztatott automatikus trigger segítségével a ScanQuest pontos, gyors, és megbízható módon működik.
Metrologic – IS 3480 E
A Quantum E omnidirekcionális üzemmódban az összes egydimenziós vonalkódot, beleértve az RSS kódot is rendkívül agresszíven olvassa.
Honeywell Vuquest MS4980
  • MEGSZŰNT termék
  • A Vuquest 4980-as egy pehelykönnyű, kompakt méretű képalkotó vonalkód olvasó berendezés, mely egyaránt hatékonyan olvassa az egy dimenziós, a PDF, és a két dimenziós vonalkódokat.