DS457 2D
Zebra

DS457 2D

Fixen beépíthető vonalkódolvasó

A Zebra DS457 2D vonalkódolvasókellően kis méretű ahhoz, hogy kézbe véve, vagy fixen rögzítve használják, kompakt mérete révén akár beépítve is alkalmazásra kerülhet, olyan felhasználási területeken, mint például az önkiszolgáló kioszkok.
2 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióDPM
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Zebra DS457 2D vonalkódolvasó főbb jellemzők

  • Technológia: Prezentációs omnidirekcionális képalkotó
  • Forma: Beépíthető, kézi/állványos
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, enyhébb ipari alkalmazásokra
  • Olvasási tartomány: 38 mm - 213 mm 10 mil-es Datamatrix kód (SR modell)
    38 mm - 389 mm 13 mil-es EAN13 (SR modell)
  • Kontraszt: 25% minimum
  • Interfész: RS232 TTL, USB
  • Garancia: 3 év

Részletes leírás

A Zebra DS457 dizájnos beépíthető vonalkódolvasó, mely méreténél fogva szinte mindenhova beépíthető. A Zebra DS457 2D vonalkódolvasó alapterülete mindössze 5,8 cm* 6,2 cm, ennyi hely szinte mindenhol rendelkezésre áll, a repülőterek beléptető kapuinál, az önkiszolgáló kioszkoknál, szinte bárhol. A DS457 624 MHz-es processzora folyamatos, nagy olvasási teljesítményt garantál, növelve a hatékonyságot, termelékenységet, és a felhasználói elégedettséget. A Zebra DS457 2D vonalkódolvasó nemcsak a papír alapú 1D, és 2D vonalkódokat olvassa, hanem ugyanilyen hatékonysággal olvassa le a kódokat a mobil eszközök kijelzőiről, és a monitorokról is. A DS457 25 % minimális kontraszt mellett működik, és opcionálisan a DPM kódokat is le tudja olvasni.
A DS 457 robusztus felépítésű, és IP54-es védettségű eszköz. A DS 457 nagy fényű célzó mintája, és omnidirekcionális olvasási képessége tovább egyszerűsítik használatát. Nincs szükség .a más eszközöknél megszokott időrabló vonalkód pozicionálásra, a DS457 használata jelentős időt takarít meg. A követelményeknek megfelelően a felhasználó automatikus prezentációs üzemmód, és nyomógombos indítású kézi üzemmód között választhat.

Ingyenes ajánlatkérés

A DS457 2D termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.