Közepes teljesítményű címkenyomtatók

A közepes teljesítményű címkenyomtatók olyan címkenyomtató berendezések, melyeket jellemzően napi 1000-3000 címke előállítására terveztek. Ezek a címkenyomtatók nagyobb sebességűek, és nagyobb méretű címke,  befogadására képesek, mint az asztali címkenyomtatók. Használatuk ott indokolt, ahol napi 1000 címkénél több nyomtatására van szükség.

ZT510 címkenyomtató Zebra
A Zebra ZT510 nyomtató ideális eszköz a gazdaságos, megbízható, nagy nyomtatási teljesítményt, és minőséget megkövetelő alkalmazásokban.
PM42 nyomtató – Honeywell
A Honeywell PM42 középkategóriás ipari címkenyomtatót maximális megbízhatóságra, és élettartamra tervezték. A PM42 robosztus felépítése, és felhasználóbarát kezelőszervei révén ideális eszköz
ZT220 címkenyomtató – Zebra
Ha gazdag funkcionalitású nyomtatóra van szüksége, de a kompakt kivitelt, a megfizethető árat és a használat egyszerűségét is fontosnak tartja, a Zebra ZT220 címke nyomtató az ideális választás.
 • Akciós ár: 180.900 Ft+ÁFA-tól!
 • ZT230 címkenyomtató – Zebra
  Ha gazdag funkcionalitású nyomtatóra van szüksége, de a kompakt kivitelt, a megfizethető árat és a használat egyszerűségét is fontosnak tartja, a Zebra ZT230 címke nyomtató az ideális választás.
 • Akciós ár: 199.000 Ft+ÁFA-tól!
 • Honeywell PD43 nyomtató család
  A PD43, és a kisebb PD43c enyhébb igénybevételre tervezett, kompakt méretű, és megfizethető árú ipari nyomtatók, melyek a legfrissebb iparági fejlesztések eredményeit alkalmazzák..
  Zebra ZT420 címkenyomtató
  A Zebra ZT420 címkenyomtató a Zebra közepes teljesítményű kategóriáját képező Z sorozatának a legújabb, módosított változata, amely a jól bevált ZM600 nyomtatókat váltja fel.
  Zebra ZT410 címkenyomtató
  A ZT410-es és ZT420-as vonalkód nyomtató a Zebra közepes teljesítményű kategóriáját képező Z sorozatának a legújabb, módosított változata, amely a jól bevált ZM400 és szélesebb ZM600 nyomtatókat váltja fel.
  Datamax – I4606
  Az I-Class Mark II nyomtatók számos olyan jellemzővel, alap szolgáltatással rendelkeznek, mellyel felülmúlják a konkurens termékeket.
  Datamax – I4310
  Az I-Class Mark II termékcsalád minden elvárást felülmúló teljesítményt, megbízhatóságot, és integrálhatóságot biztosít.
  Datamax – I4212
  Az I-Class Mark II nyomtató osztály a Datamax-O`Neil közepes teljesítményű ipari nyomtató családja.
  Datamax – W8306
  A W-Osztály, az ipari nyomtatók között piacvezető Datamax I-Osztály terméksorának elektronikai szolgáltatásait kínálja.
  Datamax – W6308
  A W-Osztály nyomtatóinak felépítése lehetővé teszi a legmostohább körülmények közötti használatot is.