ZT421 címkenyomtató
Zebra

ZT421 címkenyomtató

Közepes teljesítményű címkenyomtató

A Zebra ZT421 címkenyomtató a Zebra közepes teljesítményű kategóriáját képező Z sorozatának a legújabb, módosított változata, amely a jól bevált ZT420 nyomtatók módosított modellje.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Zebra ZT421 címkenyomtató főbb jellemzői

 • Technológia: Termál/Termál Transzfer
 • Max. nyomtatási szélesség: 168 mm
 • Max. nyomtatási sebesség: 305 mm/sec
 • Felbontás: 200 (300) dpi
 • Interfész: RS232, USB, Ethernet, Bluetooth, 2x USB hoszt
 • Készülék ház: fém, összecsukható kellékanyag ajtóval
 • Opciók: Címke leválasztó, belső visszacsévélő, vágó, wireless print szerver, Centronics, RFID

Zebra ZT421 címkenyomtató részletes leírása

A legmodernebb technológiát alkalmazva- beleértve a nagy színes érintőképernyőt és a sokoldalú csatlakoztatási lehetőségeket – a Zebra ZT411, és ZT421 nyomtatók új szintre emelik a teljesítményt, és alkalmazkodnak a változó igényekhez.A legmodernebb technológiát alkalmazva- beleértve a nagy színes érintőképernyőt és a sokoldalú csatlakoztatási lehetőségeket – a Zebra ZT411, és ZT421 nyomtatók új szintre emelik a teljesítményt, és alkalmazkodnak a változó igényekhez.
A Zebra Link-OS alatt működő Print DNA szoftverét alkalmazva, az új ZT400 nyomtatók páratlan intelligenciát és innovációt biztosítanak a kivételes teljesítmény és az egyszerű távoli kezelhetőség érdekében.A PrintDNA és a Link-OS különféle biztonsági és termelékenységi fejlesztései

 • Új biztonsági beállítás varázsló - a nyomtató biztonsági beállításainak gyors elemzése mobil számítógépről vagy okostelefonról
 • Új automatizált Wi-Fi tanúsítvány kezelés - időmegtakarítást jelent a WLAN biztonsági tanúsítványainak automatikus frissítésével
 • Új védett mód - biztosítja, hogy csak a hitelesített beállítások módosíthatók több mint 150 paraméter esetében
 • Új alapértelmezett fejlesztések - A Bluetooth felfedezés egyszerű aktiválása. Biztonságos alapértelmezett Wi-Fi beállítások.

A régi ZPL, EPL vagy nem Zebra parancsnyelvű nyomtatók egyszerűen kiválthatók az új ZT400 termékekkel.
A három nyomtatási felbontásban és két nyomtatási szélességben kapható ZT411 és ZT421 fém konstrukciós nyomtatók sokféle alkalmazáshoz ideális termékek, A pillanatnyi szükségleteknek megfelelően vásárolt nyomtatók a későbbiekben olyan új funkciókkal bővíthetők, mint például a az RFID enkódoló.

Az új ZT400 nyomtatók alapkivitelben tartalmazzák a soros, Ethernet, USB, dual USB Host és a Bluetooth 4.1 interfészt. A ZT411, és 421 opcionálisan kétsávos 802.11ac Wi-Fi interfésszel, és párhuzamos csatlakozóval bővíthető.

ZT421 címkenyomtató

Ingyenes ajánlatkérés

A ZT421 címkenyomtató termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.