Nagy teljesítményű ipari címkenyomtatók

A nagy teljesítményű ipari címkenyomtatók jellemzően robusztus felépítésű, megbízható, masszív berendezések, melyek tervezésénél az elsődleges szempont a folyamatos üzem, a rendkívül alacsony meghibásodási arány biztosítása. Nagy mennyiségű, folyamatos címkenyomtatásra kitűnő választás.

Zebra ZT620 címkenyomtató
A ZT620 nyomtatót az egyszerű integrálhatóság, és a rendkívüli megbízhatóságot igénylő rendszerekben való alkalmazhatóság jellemzik.
Zebra ZT610 címkenyomtató
A ZT610 nyomtatót az egyszerű integrálhatóság, és a rendkívüli megbízhatóságot igénylő rendszerekben való alkalmazhatóság jellemzik.
Zebra 110 Xi4 címkenyomtató
A 110Xi4 nyomtatót az egyszerű integrálhatóság, és a rendkívüli megbízhatóságot igénylő rendszerekben való alkalmazhatóság jellemzik.
Zebra 140 Xi4 címkenyomtató
A 140Xi4 nyomtatót az egyszerű integrálhatóság, és a rendkívüli megbízhatóságot igénylő rendszerekben való alkalmazhatóság jellemzik.
Zebra 170 Xi4 címkenyomtató
Kimondottan a szabványos, rögzített formátumú címkék előállítására tervezett nyomtató.
220Xi4 címkenyomtató – Zebra
A 220Xi4 kimondottan a szabványos, rögzített formátumú címkék előállítására tervezett nagyteljesítményű nyomtató.
Datamax – H4310X
A készülékek precizítása tökéletesen megfelel a nagy felbontású grafikai, és a kis méretű elektronikai címkenyomtatási alkalmazások által megkövetelt igényeknek.
Datamax – H4212X
A Datamax H-Osztály printerei új szabványt teremtenek az RFID, és hőnyomtatásban.
Intermec – EasyCoder PX4i
A PX nyomtatók teljesen programozhatók, így maximálisan hozzáilleszthetők az igényekhez, sőt azokkal együtt képesek változni.
Intermec – EasyCoder PX6i
A PX sorozatú nyomtatók az első címkétől az utolsóig folyamatosan 300 mm/sec sebességgel nyomtatnak.