ZT610 címkenyomtató
Zebra

ZT610 címkenyomtató

Nagy teljesítményű ipari címkenyomtató

A ZT610 nyomtatót az egyszerű integrálhatóság, és a rendkívüli megbízhatóságot igénylő rendszerekben való alkalmazhatóság jellemzik.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Zebra ZT610 címkenyomtató főbb jellemzők

  • Technológia: Termál/Termál Transzfer
  • Jellemző alkalmazás: Disztribúció, elektronikai termék azonosító címke előállítása
  • Max. nyomtatási szélesség: 104 mm
  • Max. nyomtatási sebesség: 356 mm/sec
  • Felbontás: 200, 300, 600 dpi
  • 2 GB FLASH, 1 GB RAM
  • Interfész: RS232, USB 2.0, Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.0
  • Készülék ház: fém
  • Opciók: Címke leválasztó, belső visszacsévélő,wireless print szerver, vágó, applikátor interfész, Centronics

Zebra ZT610 címkenyomtató részletes leírás

Amikor extra nagy volumenű nyomtatást végző “igáslóra” van szükség a Zebra új ZT600-as nagyteljesítményű ipari nyomtatói tökéletes megoldást jelentenek. Jelenleg két modell közül választhatunk, a ZT610 maximálisan 104 mm szélességben tud nyomtatni maximálisan 356 mm/sec sebesség mellett, míg a ZT620 168 mm-es max. nyomtatási szélesség mellett 305 mm/sec nyomtatási sebességre képes. A ZT620 legnagyobb felbontása 300 dpi, míg a ZT610 600 dpi felbontású változatban is rendelhető, így alkalmas az elektronikai iparban szükséges 3 mm-es micro címkék előállítására is. A Link-OS felhő alapú szolgáltatás révén a nyomtatók nemcsak a helyi hálózaton, hanem felhőn keresztül is elérhetők. A ZT600-as nyomtatókat a jövő igényei alapján tervezték meg, a maximális teljesítményre, .és a maximális robosztusságra törekedve. A ZT600-as nyomtatók teljesen fémkonstrukciós berendezések a durva ipari környezet által támasztott környezeti feltételeknek is megfelelnek, nem csak a mai, de jövőbeli igényeket is figyelembe véve. A ZT610, és ZT620 nyomtatók tervezésénél minden apró részletre odafigyeltek. A ZT600-as nyomtatókban alkalmazott hűtés például nem használ ventillátorokat, vagy szellőző nyílásokat, mely révén kevesebb por jut a berendezésekbe, mely csökkenti a nyomtatók karbantartási igényét.

Ingyenes ajánlatkérés

A ZT610 címkenyomtató termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.