Mobil címkenyomtatók

Övön vagy csípőn viselhető kisméretű, hordozható címkenyomtató készülékek. Ezek a nyomtatók kiváló eszközök a kiszállítást végző sofőrök, a kereskedelmi ügynökök kezében nyugták, számlák, szállítólevelek előállítására az ügyfél telephelyén, vagy a raktári munkás számára, aki címkét nyomtat közvetlenül a raktárban.

Zebra – ZQ510 mobil bizonylatnyomtató
Amennyiben a járműben szükséges bizonylatot nyomtatni, az ötletes kezelői felülettel, robosztus felépítéssel, és akár kártya olvasóval rendelkező ZQ510™ hordozható nyomtató jelenti a megoldást.
Intermec PB50 mobil címkenyomtató
Az Intermec robosztus mobil címkenyomtató családja (PB22,PB32,PB50) ütős eszköz az olyan felhasználók számára, akik a raktározási, a kereskedelmi, vagy a vállalati leltári alkalmazások területén keresnek mobil címkenyomtatót. A PB50 mobil címkenyomtató az Intermec vonalkódos adatgyűjtőivel együtt alkalmazva jelentősen növeli a munka hatékonyságát, termelékenységét, és egyidejűleg csökkenti a teljes bekerülési és üzemeltetési költséget (TCO).
Intermec PB32 mobil címkenyomtató
Az Intermec robosztus mobil címkenyomtató családja (PB22,PB32,PB50) ütős eszköz az olyan felhasználók számára, akik a raktározási, a kereskedelmi, vagy a vállalati leltári alkalmazások területén keresnek mobil címkenyomtatót. A PB32 mobil címkenyomtató az Intermec vonalkódos adatgyűjtőivel együtt alkalmazva jelentősen növeli a munka hatékonyságát, termelékenységét, és egyidejűleg csökkenti a teljes bekerülési és üzemeltetési költséget (TCO).
Intermec PB22 mobil címkenyomtató
Az Intermec robosztus mobil címkenyomtató családja (PB22,PB32,PB50) ütős eszköz az olyan felhasználók számára, akik a raktározási, a kereskedelmi, vagy a vállalati leltári alkalmazások területén keresnek mobil címkenyomtatót. A PB22 mobil címkenyomtató az Intermec vonalkódos adatgyűjtőivel együtt alkalmazva jelentősen növeli a munka hatékonyságát, termelékenységét, és egyidejűleg csökkenti a teljes bekerülési és üzemeltetési költséget (TCO).
ZQ110 mobil bizonylatnyomtató
A ZQ110 mobil bizonylatnyomtató az ártudatos vevők ideális eszköze. A ZQ110 mobil bizonylatnyomtató az olyan alkalmazások, és felhasználók számára készült, ahol minden állandó mozgásban van. A ZQ110 mobil bizonylatnyomtató a Zebra Technologies legkisebb méretű terméke, súlya kevesebb mint negyed kiló, és gond nélkül elfér a felhasználó zsebében.
Datamax-O`Neil PrintPAD99EX
A PrintPAD 99EX integrált nyomtató rendszer a hordozható nyomtató, és mobil számítógép kényelmét biztosítja egy integrált, kompakt, robosztus, és megbízható egységben.
Datamax-O`Neil microFlash 4t/4te
A microFlash 4t/4te kiváló minőségben nyomtatja a 102 mm széles bizonylatokat, szállítóleveleket, címkéket, és számlákat.
Datamax-O`Neil microFlash 2te
A microFlash 2te a létező legrobusztusabb, és legmegbízhatóbb mobil nyomtató, és egyben a legkönnyebb.
Datamax-O`Neil Apex 4
Megbízható eszköz a mobil munkaterületen dolgozók hosszú, és kihívásokkal teli munkájában.
Datamax-O`Neil Apex 3
Az Apex 3 főbb jellemzői, és kommunikációs képességei révén rugalmasan reagál az ipari bizonylatnyomtatás körülményei mellet felmerülő követelményekre.
Datamax-O`Neil Apex 2
Az Apex 2 mobil bizonylatnyomtatót kimondottan olyan tranzakciós alkalmazásokra tervezték, ahol a kis méret, a gyors működés, és a megbízhatóság elengedhetetlen.
Datamax-O`Neil RL 4
Az RL4 egy robusztus 102 mm nyomtatási szélességű igen erős felépítésű, és rendkívül megbízható direkt termál nyomtató.