ZQ320
Zebra

ZQ320

Mobil címkenyomtató

Előnyös árfekvésű a Zebra ZQ300 nyomtatócsalád, amely elsősorban az alapszintű mobil blokknyomtatót igénylő alkalmazási területekre terveztek.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

ZQ320 főbb jellemzők

  • Technológia: direkt termál bizonylat nyomtató
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi alkalmazások
  • Max. nyomtatási szélesség: 72mm
  • Max. nyomtatási sebesség: 100 mm/sec
  • Felbontás: 200 dpi
  • Interfész: USB, WiFi (opc.), Bluetooth
  • Készülék ház: műanyag
  • Opciók: Védő burkolat, vállszíj, négyes töltő, gépjármű adapter

Részletes leírás

A Zebra ZQ300 mobil nyomtatóinak két változata áll rendelkezésre: a kültéri modell csak nyugtákat nyomtat, a beltéri változat pedig ezen felül címkéket is tud nyomtatni. Mindkettő akár 100 mm / sec sebességgel nyomtathat. Választhat a max. 48 mm nyomtatási szélességű ZQ310 és a max. 80 mm széles bizonylatokat, és címkéket előállítani képes  ZQ320 között. A nyomtatókat legegyszerűbben USB kábellel lehet feltölteni. A nyomtatók 2280 mAh-os akkumulátorral rendelkeznek, amely egyszerűen cserélhetők.
A ZQ300 sorozat kültéri modelljei a Bluetooth 4.0-on keresztül kapcsolódnak az alkalmazottak mobil számítógépéhez, és robusztus, szennyeződésálló burkolattal rendelkeznek. Különösen alkalmasak szállításhoz és logisztikához, gyártáshoz és terephez - például finom jegyek vagy postai értesítések nyomtatásához. A beltéri változat nyomtatói ezzel szemben a Bluetooth és a WLAN 802.11 a / c interfésszel rendelkezik, így akár  hálózati nyomtatóként is használhatók. Az ezüstös színű készülékház elegáns külsőt ad ZQ310, és ZQ320 nyomtatóknak, mely elsősorban a kiskereskedelemben, például árcédulák vagy eladási bizonylatok nyomtatásánál előnyös.

zq320

Ingyenes ajánlatkérés

A ZQ320 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.