Rólunk

Az automatikus azonosítási rendszerek világszerte számtalan vállalkozás mindennapjait könnyítik meg. Nem csak a munkatársak életét teszik egyszerűbbé, de meggyorsítják a munkafolyamatokat, ezzel pedig több profitot realizálhatunk.

Lényeges azonban, hogy míg egy jó megoldás jelentősen növeli a hatékonyságot, addig egy rosszul kialakított rendszer csökkentheti azt, és különböző hibalehetőségeket teremt. Emiatt nagyon fontos, hogy alapos körültekintéssel válasszuk ki a használt eszközöket, szoftvereket, és a vállalkozás mindennapos működéséhez igazítva tervezzük meg a rendszert.

Mik azok a szempontok, amire érdemes lesz odafigyelnie, ha automatikus azonosítási rendszert szeretne használni a cégénél? Nézzük meg, hogy miket kell végigondolnia és mi alapján érdemes partnert választani egy ilyen fontos projekthez!

Megbízhatóság

Bármilyen B2B területen a legfontosabb szempont a megbízhatóság. Lehet egy cég bármennyire jó szakmailag, ha nem figyelnek oda az ügyfélre, nem válaszolnak az e-mailekre vagy egész egyszerűen eltűnnek, ha probléma adódik.

Az Ident Kft. több, mint 20 éve foglalkozik automatikus azonosítási eszközökkel, vonalkód és RFID technológiával. Nem csak termékeket forgalmazunk, hanem teljes, kulcsrakész megoldásokat. Mi nem engedjük el az ügyfeleink kezét, miután megvásárolták tőlünk az eszközöket. Segítünk a telepítésben, a rendszer megtervezésében, a szoftveres háttér kialaktásában és később a szervizzel kapcsolatban is nyugodtan kereshet bennünket.

Elégedett ügyfeleink között megtalálhatóak multinacionális vállalatok, ipari parkok, áruházak, benzinkutak és közintézmények egyaránt. Emellett 1999-ben megkaptuk a nemzetközileg elismert ISO 9002 minőségbiztosítási tanusítványt is.

Magyarországon több neves azonosítástechnikai cég képviseletét látjuk el, forgalmazzuk és szervizeljük termékeiket.

Ügyfelünkként professzionális kiszolgálásra, precíz odafigyelésre és megbízható együttműködésre számíthat.

Szakmai tapasztalat

Nem csak a megbízhatóság lényeges, de az is, hogy szakmailag jó döntéseket tudjunk hozni. Az azonosítási rendszerek világában sok olyan technikai részlet rejlik, amiket laikusként nem feltétlen ismerünk. Ezért különösen fontos, hogy olyan partnerekkel dolgozzunk együtt, akikre jó szívvel bízhatjuk rá magunkat.

Több mint 20 kollégával dolgozunk együtt, akik mind jól képzettek és értik a dolgukat. Az eredeti alapítók már a cég 20 évvel ezelőtti indulását megelőzően is azonosítástechnikával foglalkoztak, így több, mint két évtizedes szakmai múltra tekinthetnek vissza, amit nem is haboznak az ügyfelek szolgálatába állítani.

Komoly tapasztalattal rendelkezünk nem csak az eszközök forgalmazását tekintve, de komplett rendszerek megtervezésében, kiépítésében, javításában és a tanácsadás területén is. Ezeken belül az RF terminálos mobil vonalkódolvasókra igazi specialitásunkként tekintünk, és sok sikeres projektet tudhatunk magunk mögött ezen a téren.

Bátran kereshet bennünket bármilyen szakmai kérdéssel vagy problémával, mi megtaláljuk Önnek a legjobb megoldásokat.

Vásárlói igényekhez szabott árak

Természetesen egy vállalkozás számára az egyik elsődleges szempont a profitábilis működés lesz. Az automatikus azonosítási rendszerek képesek csökkenteni a költségeket, hatékonyabbá tenni a munkafolyamatokat és ezzel növelni a profitot. Viszont a megtervezésük és kiépítésük bizonyos kiadásokkal jár együtt. Ahhoz hogy ez a befektetés minél hamarabb megtérüljön, érdemes a lehető legjobb ár-érték arányú eszközöket kiválasztani és okosan megtervezni az egész rendszert.

Legyen szó vonalkódolvasókról, RFID rendszerekről vagy speciális megoldásokról, a különböző eszközök árában sokszor nagy eltérések lehetnek. Fontos, hogy alaposan átgondoljuk, hogy pontosan milyen feladatokat kell ellátnia egy ilyen rendszernek és erre melyik lesz a legeffektívebb és egyben költséghatékonyabb választás.

Ügyfeleinkkel szoros együttműködésben igyekszünk megtalálni mindenkinek a számára legmegfelelőbb megoldásokat. Nem erőltetjük rá a sarki boltosra a legújabb high-tech olvasókat, amiket valószínűleg úgysem tudna maximálisan kihasználni. Ehelyett igyekszünk megtalálni azokat az eszközöket, amik képesek elvégezni a szükséges feladatot, de emellett beleférnek a megtervezett keretbe is. Legyen szó mikrovállalkozásról vagy hatalmas ipari parkról, az ügyfelek igényeihez igazodva találjuk meg a legjobb ár-érték arányú megoldásokat.

Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy az egyszerű kisbolti eszközöktől egészen a nagy ipari berendezésekig mindenki megtalálja, amire szüksége van. Rendszeres akcióinkkal pedig igyekszünk megkönnyíteni a vállalkozások életét. Így a legkisebb cégek is kedvező áron juthatnak jó minőségű eszközökhöz.

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi pontosan az Ön igényeire szabott megoldásokat fogunk javasolni!

Hosszútávú együttműködés

Sokan azt gondolják, hogy egy azonosítási rendszer kiépítése egyszeri történet, de ez nem így van. A legtöbb rendszer működéséhez különböző kellékekanyagokra lesz szükség, legyen szó vonalkód címkékről vagy RFID tagekről. Az is lényeges, hogy időről időre felülvizsgáljuk a megfelelő működést. Ahogy növekszik a cég, sokszor úgy kell bővíteni a meglévő eszközparkot, de akár új feladatok is felmerülhetnek, amiket automatizálhatunk. Ezért nagyon fontos, hogy olyan partnert válasszunk, akire hosszútávon is számíthatunk.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Nem csak a készülékeket forgalmazzuk, de a vásárlás előtt és után is partnereink rendelkezésére állunk. Segítünk megtervezni a rendszert, kiválasztani a legjobb megoldásokat. Vásárlás után telepítjük a készülékeket, integráljuk őket a különböző vállalatirányítási rendszerekkel (SAP, Oracle, stb.), és segítünk a használat során felmerülő kérdésekben is. A már működő rendszerek bővítésében, optimalizálásban is számíthat ránk. Ha pedig meghibásodna valami, akkor szerviz szolgáltatást is vállalunk. A kiépült rendszerek folyamatos üzemeltetéséhez szükséges kellékanyagokat is megtalálja nálunk, így tényleg mindent egy helyen intézhet.

Sok esetben lehet szükség komplexebb megoldásokra is. Ilyenkor nem feltétlen lesznek megfelelőek a dobozból előkapható szoftverek, egyedi fejlesztéssel lehet csak megoldani a feladatokat. Mi ebben sem hagyjuk magára az ügyfelet. Kiváló szoftverekkel dolgozunk, de ha kell, akár egyedi megoldásokat is vállalunk.

Helyi képviselettel rendelkezünk Budapesten és Debrecenben is, így az ország bármely pontjáról kereshet bennünket.

Ügyfelünkként nem csak egy egyszeri vásárló lesz, hanem hosszútávú partnerünk. Nem kell majd úgy éreznie, hogy vásárlás után elengedték a kezét és magára hagyták a kiépített rendszerrel. Akár évek múlva is szívesen várjuk hívását és segítünk Önnek.

Ha az Ön számára is értékesek a megbízható és hosszútávú partnerkapcsolatok, akkor keressen minket bátran! Szakértőink professzionális és személyre szabott megoldásokkal várják. Közös célünk, hogy az Ön válallkozása is hatékonyabban működhessen a mindennapokban. Ennek pedig az egyik legjobb módját az automatizált rendszerek jelentik majd.

Kérdése van? Írjon nekünk!