Szolgáltatások

Szerviz:

ISO 2001 szabvány szerint működő minőségbiztosítási rendszerünk alapján üzemel szerviz tevékenységünk.
Az általunk forgalmazott, és más típusú automatikus azonosítási berendezések, készülékek garanciális, és garancián túli javítását vállaljuk.
Vállalkozunk a fenti berendezések helyszíni javítására, átalánydíjas szervizelésére, továbbá szerződéses tervszerű karbantartására.

Címkenyomtatás:

Papír, és műanyag alapú, egyszerű, vagy biztonsági címkék nyomtatása, akár egy-két napos átfutással.

Műanyag kártya nyomtatás:

Vállaljuk sima, mágnes sávos, illetve kontaktusos, és kontaktus nélküli (RFID) műanyag kártyák nyomtatását, enkódolását (megszemélyesítését), akár egy-két napos átfutással.

Automatikus azonosítási berendezések kölcsönzése:

Vállaljuk vonalkódolvasók, hordozható adatgyűjtők (leltározó készülékek), címkenyomtatók, stb. bérbeadását.

Program fejlesztés:

Nagy gyakorlattal rendelkezünk mobil, és rádiós mobil eszközök programozásában, számítógépes illesztésében, címkenyomtató programok fejlesztésében, automatizálási, beléptetési feladatok megoldásában.

Automatikus azonosítási eszközök illesztése:

Vállalkozunk az általunk forgalmazott, esetleg más típusú hardver, és szoftver eszközök számítógépes illesztésére.

Rendezvény beléptetés:

Vállaljuk konferenciák, és más típusú rendezvények beléptetési feladatainak kivitelezését, lebonyolítását

Tanácsadás:

Vállalkozunk az automatikus azonosítási, és kártyás rendszerek kialakítása során felmerülő szakmai problémák megoldására.

Raktári WLAN rendszerek
Raktári WLAN rendszerek

WLAN rendszerek kiépítése

WLAN rendszerek kiépítése A rádiós mobil adatgyűjtők használatához WLAN (WiFi) hálózat kiépítése szükséges. A raktárai, logisztikai WLAN rendszerek számára nagy területen szükséges a megfelelő jelszint biztosítása. Ez általában csak több accesspoint telepítésével biztosítható. Az egyes accesspointok egymást átfedő cellákat hoznak létre. A WLAN rendszerek számára a megfelelő roaming-ot is biztosítani kell, azaz amikor az adatgyűjtő, targonca terminál egyik cellából a másikba átlép a hálózati kapcsolatnak nem szabad megszakadnia. A raktárakban általában polcrendszerek, állványok tömbös elhelyezésű áruk találhatók, melyek befolyásolják az RF jel terjedését. A teljes terület megfelelő rádiófrekvenciás fedéséhez általában több accesspoint, és antenna elhelyezése szükséges. A WLAN rendszerekben az  accesspointok elhelyezéséhez az üzemeltetési terület RF felmérése, analízise szükséges. Ilyenkor az épület alaprajzának ismeretében jelterjedési vizsgálatokat végzünk, kijelölésre kerül az egyes accesspointok felszerelési helye, a javasolt antennák típusa. A megfelelően végzett WLAN analízis biztosítja a későbbi zavartalan működést, a megfelelő berendezések használata számos későbbi komplikációtól kíméli meg a felhasználót.