Szolgáltatások

Címkenyomtatás

Jegynyomtató

Kis mennyiségben, csak szezonálisan van szüksége címkékre? Esetleg váratlanul, a rendelkezésre álló kapacitását meghaladó címkenyomtatási igénye keletkezett? Bízza ránk a címkék nyomtatását! Rövid határidővel vállaljuk papír, és műanyag alapú, egyszerű, vagy biztonsági címkék nyomtatását.

Bővebben…

Kártyanyomtatás

Kis mennyiségben, csak szezonálisan van szüksége kártyanyomtatásra? Esetleg váratlanul, a rendelkezésre álló kapacitását meghaladó kártyanyomtatási igénye keletkezett? Bízza ránk a kártyák nyomtatását! Rövid határidővel vállaljuk sima, mágnes sávos, illetve kontaktusos, és kontaktus nélküli (RFID) műanyag kártyák nyomtatását, enkódolását (megszemélyesítését) is.
Bővebben…

Szerviz

Vállaljuk a társaságunk által forgalmazott, és más típusú automatikus azonosítási berendezések, készülékek garanciális, és garancián túli javítását is. Kollégáink magas szakmai képzettsége mellett  az ISO 2001 szabvány szerint működő minőségbiztosítási rendszerünk a garancia arra, hogy bármilyen meghibásodást gyorsan és hatékonyan tudjunk kezelni. Szükség esetén akár cserekészüléket is tudunk biztosítani a javítás idejére, hogy a kiesés idején is gördülékenyen tudjon működni vállalkozása.
Bővebben…

Eszközbérlet

Vállaljuk vonalkód olvasók, hordozható adatgyűjtők (leltározó készülékek), címkenyomtatók, stb. bérbeadását. A belépő szinttől egészen a professzionális, ipari kategóriáig rendelkezünk bérelhető eszközökkel, hogy bármilyen felmerülő igényre tudjunk megoldást nyújtani.
Bővebben…

Szoftverfejlesztés

Bár rengeteg kész szoftver található a piacon, mivel minden vállalkozás más és más, előfordul, hogy a kellő hatékonyságot csak egyedi fejlesztésekkel lehet elérni. Szoftverfejlesztési projektjeink során a megrendelői igényeket maximálisan szem előtt tartva, az elmúlt években összegyűjtött gyakorlati tapasztalataink alapján alakítjuk ki azt a megoldást, amely a legideálisabb a megrendelőink számára. Nagy gyakorlattal rendelkezünk mobil, és rádiós mobil eszközök programozásában, számítógépes illesztésében, címkenyomtató programok fejlesztésében, automatizálási, beléptetési feladatok megoldásában. Az általunk fejlesztett programok, alkalmazások nagyban hozzájárulnak a vállalkozások folyamatainak gyorsításához és minél hatékonyabbá tételéhez.
Bővebben…

Automatikus azonosítási eszközök illesztése, üzembe helyezése

Társaságunk az eszközök értékesítése mellett, komplett rendszereket kínálva vállalja az eszközök helyszíni üzembe helyezését és a szoftverek használatának oktatását is. Szakértő kollégáink segítenek az eszközök optimális elhelyezésének meghatározásában és a szükséges szoftver beállításokban is az optimális üzemeltetés érdekében. A felhasználók oktatása és a szakértő beüzemelés nagyon gyorsan megtérülő befektetés, hiszen az eszközök megfelelő használatával drasztikusan csökkenthető a meghibásodások száma. Új rendszer vásárlása esetén nagy segítséget jelenthetnek szakértő kollégáink használati javaslatai, tippjei is.
Kérdezze kollégáinkat!

WLAN rendszerek kiépítése

A rádiós mobil adatgyűjtők forgalmazása mellett, a használatukhoz elengedhetetlen WLAN (WiFi) hálózat kiépítésével is foglalkozunk. A raktár csarnokokban a logisztikai WLAN rendszerek számára gyakran több 10.000 m2 területen szükséges a megfelelő Wifi jelszint biztosítása, amely általában csak több accesspoint telepítésével biztosítható. Az egyes accesspointok egymást átfedő cellákat hoznak létre, amelyek között azonnal átjárást szükséges biztosítani, hiszen amikor például az adatgyűjtő, vagy a targonca terminál egyik cellából a másikba átlép a hálózati kapcsolatnak nem szabad megszakadnia. A hálózati lefedettség kiépítését továbbá nehezíti az is, hogy a raktárakban általában polcrendszereken, állványokon tömbös elhelyezésű áruk találhatók, melyek befolyásolják a jel terjedését.

Hogyan történik a WLAN rendszerek kiépítése?

A WLAN rendszerekben az accesspointok elhelyezéséhez az üzemeltetési terület felmérése, analízise szükséges. Ilyenkor az épület alaprajzának ismeretében jelterjedési vizsgálatokat végzünk, és kijelölésre kerül az egyes accesspointok felszerelési helye, a javasolt antennák típusa. A megfelelően végzett WLAN analízis biztosítja a későbbi zavartalan működést, a megfelelő berendezések használata számos későbbi komplikációtól kíméli meg a felhasználókat.

Kérdezze kollégáinkat!

Rendezvény beléptetés

Vállaljuk konferenciák, és más típusú rendezvények beléptetési feladatainak kivitelezését, lebonyolítását

Kérdezze kollégáinkat!

Tanácsadás

Vállalkozunk az automatikus azonosítási, és kártyás rendszerek kialakítása során felmerülő szakmai problémák megoldására.

Kérdezze kollégáinkat!