Termékkategóriák

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Amerikai Angol nyelvű változata van.

Adatgyűjtő

A mobil vonalkódos adatgyűjtő készülékek, eszközök arra hivatottak, hogy eltárolják az információt, a vonalkódolvasóval, és/vagy billentyűzettel rögzített adatokat, majd egy későbbi időpontban egy alkalmas készülékre csatlakoztatva az adatokat áttöltsük. A ma legelterjedtebb mobil adatgyűjtő készülékek rendelkeznek online csatlakozási felülettel (WiFi, GPRS, 3G, Bluetooth), így akár közvetlenül továbbíthatnak, tölthetnek le adatokat a számítógépes rendszerről. Az adatgyűjtő készülékeket egyre inkább egy egy alkalmazási terület igényei szerint alakítják ki. A logisztikai rendszerekbe szánt vonalkódos adatgyűjtő pl. GPRS, 3G interfészt, GPS vevőt tartalmaz. A kereskedelmi, leltári rendszerek vonalkódos adatgyűjtő készülékei beltéri kivitelűek, WiFi interfésszel rendelkeznek.

Címkék

Címkenyomtatókhoz szükséges tekercses címke, termocímke, vonalkód címke, hőcímke

Cimkenyomtató

A technikai haladással szükségessé vált az alkatrészek, az alapanyagok, a gyártás alatt lévő termékek és a késztermékek automatikus azonosításon alapuló követése. Ennek egyik legolcsóbb és legelterjedtebb módja a címkézés, melynek során a címkét címkenyomtató állítja elő. A címkenyomtató által kinyomtatott jelölőcímke tartalmazhat szöveget, cikkszámot vagy sorozatszámot, állandó vagy címkénként változó adatot, alfa-numerikus vagy vonalkódos formában.

Dokumentum olvasó

A MULTISCAN MT 31R nagy mennyiségű vonalkódos dokumentum automatikus olvasására alkalmas készülék. Az MT31R kompakt, hordozható, csendes üzemű könnyen installálható, üzemeltethető berendezés, mely különféle méretű dokumentumok feldolgozására alkalmas. Az MT31R megbízható, a robusztus felépítésnek, és a kiváló részegységeknek köszönhetően. A manapság több mint ezer Multiscan vonalkódos dokumentumolvasó üzemel a világ több mint 50 országában. Az MT 31R olyan új sajátosságokkal rendelkezik, mint: Automatikus leállás a dokumentumtálca megtelését követően, és automatikus újra indulás az ürítés után. A feldolgozott dokumentumokat az MT31R rendezetten egymásra pakolja, ugyanabban a sorrendben, ahogy azok feldolgozásra kerültek.

Kártyanyomtató

A kártyanyomtatók olyan berendezések, melyek közvetlenül képesek kép, szöveg, vonalkód felvitelére a hitelkártya méretű műanyag kártyák felületére. Léteznek színes, és monokróm kártyanyomtatók. Bizonyos termékek a kártyára nyomtatott képet laminálással védik a használat során jelentkező igénybevételtől. Az egyszerűbb berendezések a kisebb sorozatú nyomtatási alkalmazások eszközei, míg léteznek professzionális nagyobb mennyiségi igényt kielégítő berendezések is. Kínálatunkban megtalálhatók a Zebra ZXP kártyanyomtatók, és egyéb berendezések.

Szoftver

Zebrasoft szoftver, kereskedelmi, benzinkutas vonalkódos pénztárgép, leltár program. Cégünk programok, komplett rendszerek készítésével is foglalkozik. Már kész rendszerünk van Kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerre, benzinkutas pénztárgép rendszerre, vendéglői és kávéházi rendszerre, de van tárgyi eszköz nyilvántartó szoftverünk és leltár szoftver is. Ezen kívül szerviz szoftverrel és komplett rendszerrel is rendelkezünk a garanciális, karbantartási és eseti javításokra szervizbe leadott eszközök mozgásának nyomon követését biztosító programmal. Ezen kívül bármilyen a rendszereinkhez kapcsolódó programot, szoftvert elkészítjük.

Telepített olvasó

Rögzített helyzetű berendezések, automatikus olvasásra. Tipikus alkalmazásuk, a futószalagon érkező termékek vonalkód alapján történő automatikus azonosítása.

Vonalkódolvasó

Vonalkódolvasó segítségével könnyen, gyorsan és hatékonyan lehet a raktározási és értékesítési folyamatokat vezérelni. A különböző feladatokhoz és igénybevételhez eltérő teljesítményű és felhasználási környezetű szkennert kell választani. Válasszon a főbb lézeres vonalkódolvasó kategóriákból, hogy megtalálja az ön számára legmegfelelőbb eszközt.