Termékkategóriák

Megújult termékkínálatunkat a termékkatalógusunkban is elérheti.

Adatgyűjtő

Az adatgyűjtők olyan digitális mobil eszközök, amelyek vonalkódokban tárolt információkat képesek optikai módszerrel leolvasni és feldolgozni. Az adatgyűjtők és a vonalkód olvasók közötti különbség, hogy míg a vonalkód olvasók csak beolvasni képesek a vonalkódokat, addig a mobil adatgyűjtők a rögzített adatokkal műveleteket is el tudnak végezni, például árucikkek bevételezése, leltározás, számlázás stb. Továbbá fontos különbség, hogy a beolvasott adatok a készülékek billentyűzete segítségével azonnal módosíthatóak, kiegészíthetőek. A ma legelterjedtebb mobil adatgyűjtő készülékek rendelkeznek online csatlakozási felülettel (WiFi, GPRS, 3G, Bluetooth), így akár közvetlenül továbbíthatnak, tölthetnek le adatokat a számítógépes rendszerekről.

Címkék

A címke megnevezés alatt a felragasztható, öntapadós etiketteket értjük. Az alkalmazási területeknek megfelelően különböző tartósságú nyomtatási eljárások (termál direkt és termál transzfer) és alapanyagok (papír, termál papír vagy akár műanyag) közül választhatunk. Szinte az összes fajta címke rendelkezik saját ragasztó felülettel, mellyel közvetlenül termékre, objektumra tudjuk őket felhelyezni. Eltérő erősségű ragasztófelületek közül választhatunk, léteznek könnyedén, és sérülésmentesen nem eltávolítható címkék is. A vonalkódos média termékek között messze a címkék a legszélesebb körben alkalmazottak, melynek oka, nyomtatásuk, alkalmazásuk egyszerűségében keresendő.

Címkenyomtató

Címke, etikett, vonalkód nyomtató

A termál és termál transzfer címkenyomtató készülékek világszerte rendkívül népszerűek és széles körben elterjedtek a jó minőségű címkét, vonalkódot, kartoncímkét, karszalagot, nyugtát, bizonylatot vagy például jegyeket előállító vállalkozások körében. A népszerűségük főleg az alacsony üzemeltetési költségeknek, a gyors sebesség melletti kiváló nyomtatási minőségnek és a minimális karbantartási igényüknek köszönhető. A termékeket így is keresik: címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató, matrica nyomtató

Dokumentum olvasó

A dokumentum olvasók olyan eszközök, amelyek nagy mennyiségű vonalkódos dokumentum gyors, automatikus olvasására képesek. Többnyire kompakt méretűek és különféle méretű dokumentumok feldolgozására alkalmasak.

Ipari gyártósori eszközök

Olyan berendezések, melyek gyártósori automatikus azonosítási feladatok elvégzésére alkalmasak.

Ipari jelöléstechnikai eszközök

Tárgyak, alkatrészek közvetlen megjelölésére, azonosítóval ellátására szolgáló berendezések.

Kártyanyomtató

A kártyanyomtatók olyan berendezések, melyek közvetlenül képesek kép, szöveg, vagy vonalkód felvitelére a hitelkártya méretű műanyag kártyák felületére. Léteznek színes, és monokróm kártyanyomtatók is. A színes kártyanyomtatók két alapvető technológiát alkalmaznak a kártya előállítására, a közvetlenül a kártyára (DTC – direct-to-card) és a retranszfer (HDP – High Definition Printing) nyomtató eljárást. Egyes eszközök képesek az elkészült kártyák felületét laminálással védeni a külső behatások ellen. A fejlett kártyanyomtatók segítségével ma már biztonsági védelemmel, adattárolási lehetőségekkel, beléptetési korlátozásokkal ellátott kártyákat is pillanatok alatt készíthetünk. A megfelelő kártyanyomtató alkalmazása növelheti egy létesítmény biztonságát, és időt takaríthat meg a beléptetési eljárás során.

RFID eszközök

Az RFID (Radio Frequency IDentification) automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia, melynek lényege adatok tárolása és továbbítása RFID címkék és eszközök segítségével. Az RFID-címke egy apró tárgy, amely rögzíthető vagy beépíthető az azonosítani kívánt objektumba. Az objektum lehet tárgy, például egy árucikk, vagy alkatrész, illetve élőlény, így akár ember is.

Szoftver

A különböző eszközök értékesítése mellett társaságunk programok, komplett rendszerek készítésével, forgalmazásával is foglalkozik. Kollégáink nem csupán eszközöket értékesítenek, hanem teljes körű megoldásokkal tudnak szolgálni az Ön igényeinek megfelelően.

Vonalkódolvasó

Vonalkódolvasó segítségével könnyen, gyorsan és hatékonyan lehet a raktározási és értékesítési folyamatokat vezérelni. A különböző feladatokhoz és igénybevételhez eltérő teljesítményű és felhasználási környezetű szkennert kell választani. Válasszon a főbb lézeres vonalkódolvasó kategóriákból, hogy megtalálja az ön számára legmegfelelőbb eszközt.