Termékkategóriák

Adatgyűjtő

A mobil vonalkódos adatgyűjtő készülékek, eszközök arra hivatottak, hogy eltárolják az információt, a vonalkódolvasóval, és/vagy billentyűzettel rögzített adatokat, majd egy későbbi időpontban egy alkalmas készülékre csatlakoztatva az adatokat áttöltsük. A ma legelterjedtebb mobil adatgyűjtő készülékek rendelkeznek online csatlakozási felülettel (WiFi, GPRS, 3G, Bluetooth), így akár közvetlenül továbbíthatnak, tölthetnek le adatokat a számítógépes rendszerről. Az adatgyűjtő készülékeket egyre inkább egy egy alkalmazási terület igényei szerint alakítják ki. A logisztikai rendszerekbe szánt vonalkódos adatgyűjtő pl. GPRS, 3G interfészt, GPS vevőt tartalmaz. A kereskedelmi, leltári rendszerek vonalkódos adatgyűjtő készülékei beltéri kivitelűek, WiFi interfésszel rendelkeznek.

Címkék

Címkenyomtatókhoz szükséges tekercses címke, termocímke, vonalkód címke, hőcímke

Címkenyomtató

A technikai haladással szükségessé vált az alkatrészek, az alapanyagok, a gyártás alatt lévő termékek és a késztermékek automatikus azonosításon alapuló követése. Ennek egyik legolcsóbb és legelterjedtebb módja a címkézés, melynek során a címkét címkenyomtató állítja elő. A címkenyomtató által kinyomtatott jelölőcímke tartalmazhat szöveget, cikkszámot vagy sorozatszámot, állandó vagy címkénként változó adatot, alfa-numerikus vagy vonalkódos formában.

Dokumentum olvasó

A dokumentum olvasók olyan eszközök, amelyek nagy mennyiségű vonalkódos dokumentum gyors, automatikus olvasására képesek. Többnyire kompakt méretűek és különféle méretű dokumentumok feldolgozására alkalmasak.

Kártyanyomtató

A kártyanyomtatók olyan berendezések, melyek közvetlenül képesek kép, szöveg, vonalkód felvitelére a hitelkártya méretű műanyag kártyák felületére. Léteznek színes, és monokróm kártyanyomtatók. Bizonyos termékek a kártyára nyomtatott képet laminálással védik a használat során jelentkező igénybevételtől. Az egyszerűbb berendezések a kisebb sorozatú nyomtatási alkalmazások eszközei, míg léteznek professzionális nagyobb mennyiségi igényt kielégítő berendezések is. Kínálatunkban megtalálhatók a Zebra ZXP kártyanyomtatók, és egyéb berendezések.

Szoftver

A különböző eszközök értékesítése mellett társaságunk programok, komplett rendszerek készítésével, forgalmazásával is foglalkozik. Kollégáink nem csupán eszközöket értékesítenek, hanem teljes körű megoldásokkal tudnak szolgálni az Ön igényeinek megfelelően.

Telepített olvasó

A telepített olvasók fejlett vonalkód felismerő technológiájának köszönhetően nagy mennyiségű vonalkódot képesek nagy sebességgel beolvasni. Tipikus alkalmazásuk, a futószalagon érkező termékek vonalkód alapján történő automatikus azonosítása például árellenőrzőknél, jegy automatáknál, önkiszolgáló kioszkoknál, dokumentumok kezeléséhez és egyéb automatizált berendezésekhez.

Vonalkódolvasó

Vonalkódolvasó segítségével könnyen, gyorsan és hatékonyan lehet a raktározási és értékesítési folyamatokat vezérelni. A különböző feladatokhoz és igénybevételhez eltérő teljesítményű és felhasználási környezetű szkennert kell választani. Válasszon a főbb lézeres vonalkódolvasó kategóriákból, hogy megtalálja az ön számára legmegfelelőbb eszközt.