Datamax-O`Neil Apex 4

Datamax-O`Neil Apex 4 mobil címkenyomtató

Megbízható eszköz a mobil munkaterületen dolgozók hosszú, és kihívásokkal teli munkájában.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Főbb jellemzők

  • Max. nyomtatási sebesség: 76 mm/sec
  • Max. nyomtatási szélesség:  104 mm
  • Jellemző alkalmazás: Mobil bizonylatok
  • Technológia: direkt termál címke nyomtató
  • Felbontás: 200 dpi
  • Interfész: RS232, USB
  • Készülék ház: műanyag
  • Opciók: WiFi, vagy Bluetooth i/f, rögzítő keret

Részletes leírás

Az Apex 4 mobil bizonylatnyomtatót kimondottan olyan tranzakciós alkalmazásokra tervezték, ahol a kis méret, a gyors működés, és a megbízhatóság elengedhetetlen. A 7-Arm 32 bites processzorra épülő Apex 4 nála kétszer drágább termékekkel is gond nélkül felveszi a versenyt. Az Apex 4 főbb jellemzői, és kommunikációs képességei révén rugalmasan reagál az ipari bizonylatnyomtatás körülményei mellet felmerülő követelményekre, és megbízható eszköz a mobil munkaterületen dolgozók hosszú, és kihívásokkal teli munkájában.
Az Apex 4 maximálsan 111 milliméter szélességű bizonylatok előállítására képes. A bizonylatok tartalmazhatnak  grafikus elemeket (logót, crisp text-et, stb.). Az előállított bizonylat kiváló minőségű.
A használat során a hagyományos interfészeken kívül (RS232, USB), Wifi, vagy Bluetooth interfész is rendelkezésre áll. Az opcionális három sávos mágneskártya olvasó a kártyás fizetések gyors, és megbízható bonyolítását teszi lehetővé. A felhasználói hozzáférésű, nagy méretű FLASH, és SRAM memória a logók, fontok, grafika, és a vonalkódok tárolására is felhasználhat, így biztosítva gyorsabb nyomtatási sebességet.

Ingyenes ajánlatkérés

A Datamax-O`Neil Apex 4 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.