Datamax-O`Neil PrintPAD99EX
Honeywell

Datamax-O`Neil PrintPAD99EX mobil címkenyomtató

A PrintPAD 99EX integrált nyomtató rendszer a hordozható nyomtató, és mobil számítógép kényelmét biztosítja egy integrált, kompakt, robosztus, és megbízható egységben.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Főbb jellemzők

  • Max. nyomtatási sebesség: 51 mm/sec
  • Max. nyomtatási szélesség: 104 mm
  • Jellemző alkalmazás: Mobil bizonylatok (szállítmányozás, helyszini szolgáltatások, raktár)
  • Technológia: direkt termál címke nyomtató
  • Felbontás: 200 dpi
  • Interfész: RS232, USB, IrDA
  • Készülék ház: műanyag

Részletes leírás

A PrintPAD 99EX integrált nyomtató rendszer a hordozható nyomtató, és mobil számítógép kényelmét biztosítja egy integrált, kompakt, robosztus, és megbízható egységben, mely kimondottan a mobil munkát végzők igényei szerint készült. A tetszetős kivitelű PrintPAD lehetővé teszi a mobil terminál kényelmes használatát, és szállítását, valamint biztosítja a nyomtatóval történő kommunikációt, és mind a terminál, mind pedig a nyomtató töltését.
Ez az innovatív printer rendszer egy Datamax-O`Neil 4te nyomtatóból, és a kommunikációt, és töltést biztosító beépített dokkolóegységből  áll.
Ez a rendszer számos alkalmazás igényeit figyelembe véve , többek között a mobil értékesítés, a helyszíni szerviz, szállítmányozás, lett kialakítva.

Ingyenes ajánlatkérés

A Datamax-O`Neil PrintPAD99EX termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.