SQUIX 4 címkenyomtató
CAB

SQUIX 4 címkenyomtató

Nagy teljesítményű ipari címkenyomtató

A CAB SQUIX 4 sorozatú professzionális ipari nyomtatói a sikeres A4 + modellek utódai. Szinte minden ipari alkalmazásban felhasználhatók.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

CAB SQUIX 4 címkenyomtató főbb jellemzők

  • Technológia: Termál/Termál Transzfer
  • Jellemző alkalmazás: Disztribúció, elektronikai termék azonosító címke előállítása
  • Max. nyomtatási szélesség: 105,7 mm
  • Max. nyomtatási sebesség: 300 mm/sec (150mm/sec - 600dpi)
  • Felbontás: 300, 600 dpi
  • Interfész: RS232, USB , Ethernet, USB Host
  • Készülék ház: fém
  • Opciók: Címke leválasztó, belső visszacsévélő,wireless print szerver, vágó

CAB SQUIX 4 címkenyomtató részletes leírás

A CAB SQUIX 4 sorozatú professzionális ipari nyomtatói a sikeres A4 + modellek utódai. Szinte minden ipari alkalmazásban felhasználhatók. A fejlesztés során az egyszerű, kényelmes használat, a nagy megbízhatóság voltak a fő szempontok. A készülékház, és a nyomtató mechanika tervezésénél magas minőségű anyagokat választottak. A rendelkezésre álló perifériák és szoftverek minden vevői igény megvalósítására alkalmasak. Legyen szó önálló, PC-s, vagy hálózati alkalmazásról, SQUIX modellek minden igényének megfelelnek.

A sorozat nyomtatói egy 4,3 colos LCD-érintőkijelzővel rendelkeznek A CAB SQUIX 300 termál/ termáltranszfer nyomtató dpi (300 mm / sec), és 600 dpi (150 mm / sec) nyomtatási felbontással rendelhető. A 300 dpi-s nyomtató direkttermál kivitelben is rendelhető.A különböző opcionális kiegészítők átfogó választéka révén a CAB SQUIX nyomtató minden ipari alkalmazás számára ideális eszközt képvisel. A CAB SQUIX nyomtatót tápkábellel, az USB csatlakozókábellel, 2,4 GHz-es USB WLAN interfésszel, és német és angol nyelvű felhasználói leírással szállítjuk. Ezenkívül a nyomtatóhoz a CAB Windows (Vista, 7, 8, 8.1 és 10), MAC (10.6 vagy újabb) és Linux (CUPS1.2 és újabb) drivereket, valamint CABlabel S3 Lite címkenyomtató programot is biztosít. Természetesen a nyomtatók a Teklynx, NiceLabel és a BarTender programokkal is használhatók.

 

Ingyenes ajánlatkérés

A SQUIX 4 címkenyomtató termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.