PM42 címkenyomtató
Honeywell

PM42 címkenyomtató

Közepes teljesítményű címkenyomtató

A Honeywell PM42 középkategóriás ipari címkenyomtatót maximális megbízhatóságra, és élettartamra tervezték. A PM42 robosztus felépítése, és felhasználóbarát kezelőszervei révén ideális eszköz
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

PM42 nyomtató főbb jellemzők

  • Opciók:Belső visszacsévélő, Címke elovét érzékelő (LTS), Címke leválasztó, Párhuzamos interfész, Vágóegység
  • Készülék ház: fém
  • Interfész: RS232, USB,USB host, ethernet
  • Felbontás: 200,300, vagy 400 dpi
  • Max. nyomtatási sebesség: 300 mm/sec (200,300dpi), 250mm/sec (400dpi)
  • Max. nyomtatási szélesség: 108 mm (200 dpi), 106 mm (300dpi), 104 mm (400dpi)
  • Jellemző alkalmazás: Gyártás, raktározás, szállítmányozás
  • Technológia: Termál/Termál Transzfer

PM42 nyomtató részletes leírás

A Honeywell PM42 középkategóriás ipari címkenyomtatót maximális megbízhatóságra, és élettartamra tervezték. A PM42 robosztus felépítése, és felhasználóbarát kezelőszervei révén ideális eszköz a disztribúciós központok, raktárak, gyártórendszerek, és nem utolsósorban a kereskedelmi rendszerek számára.
A konkurens termékektől eltérően a fémkonstrukciós PM42 nem tartalmaz műanyag alkatrészeket, teljesen alumínium ötvözetből készült, mely extra robusztus felépítést, és megbízhatóságot biztosít a legzordabb ipari környezetben is. A mágneses rögzítésű nyomtatófej gyors szerszám nélküli fejcserét tesz lehetővé. A nyomtató gumihengere is rendkívül egyszerűen. gyorsan cserélhető. Ezek a tulajdonságok minimálisra csökkentik a karbantartás kapcsán jelentkező munkakiesést, és egyben csökkentik a karbantartási, javítási költségeket.
A PM42-es kilenc nyelvre beállítható színes grafikus kijelzője felhasználóbarát kezelést biztosít, csökkenti a betanítási, kezeléstámogatási igényeket. A PM42-est kezelő felhasználók a nyomtatót egyszerűen felügyelhetik a nyomtatást akár a nyomtató kijelzőjéről közvetlenül, akár a nyomtató integrált web interfészén keresztül akár a világ másik végéről. A web interfész leegyszerűsíti a nyomtató beállítását, felügyeletét, mely akár okostelefonról, vagy tabletről is elvégezhető.
A PM42 gyors, és nagy volumenű nyomtatást tesz lehetővé, segítségével akár napi 5-15.000 címke is kinyomtatható. A PM42-es 300 mm/sec-os (12 inch/sec) sebességével gyors, és folyamatos munkát biztosít. A Honeywell Smart Printing technológia lehetővé teszi a PM42-esen önálló alkalmazások futtatását is, melyek a Honeywell C#, a Fingerprint fejlesztő környezetek segítségével készíthetők el. A Smart Printing lehetővé teszi a nyomtató PC nélküli használatát, a kezelést közvetlenül a nyomtatóról végezve.
A felhasználó által kiválasztható programnyelv lehetővé teszi a PM42 zökkenőmentes integrálását bármely Honeywell, vagy konkurens nyomtató környezetbe.

 

Ingyenes ajánlatkérés

A PM42 címkenyomtató termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.