ZT510 címkenyomtató
Zebra

ZT510 címkenyomtató

Közepes teljesítményű címkenyomtató

A Zebra ZT510 nyomtató ideális eszköz a gazdaságos, megbízható, nagy nyomtatási teljesítményt, és minőséget megkövetelő alkalmazásokban.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

ZT510 főbb jellemzők

  • Opciók: Címke leválasztó, belső visszacsévélő, WiFi print szerver, vágó
  • Készülék ház: Fém
  • Interfész: Soros, USB, Ethernet, Bluetooth
  • Felbontás: 200 (300) dpi
  • Max. nyomtatási sebesség: 305 mm/sec,
  • Max. nyomtatási szélesség: 104 mm
  • Jellemző alkalmazás: Ipari, raktári
  • Technológia: Termál/Termál Transzfer

Részletes leírás

Ez a robusztus, folyamatos üzemre tervezett nyomtató, az ipari, és raktározási alkalmazásokban elsődleges gyors, gazdaságos. és megbízható nyomtatáshoz szükséges tulajdonságokkal rendelkezik. A ZT510 tervezésénél a felhasználóbarát kivitel volt az elsődleges szempont, a készülék mechanikája az előd, a méltán népszerű Zebra 105SLPlus alapjaira épül. Az LCD kijelzős kezelői felület többnyelvű használatot tesz lehetővé. A festékszalag csere is rém egyszerű, minimálisra csökkentve a médiacseréből adódó időkiesést. A ZT510 ellenálló fémfelépítésű szerkezetével, és robusztus nyomtató mechanikájával a legdurvább alkalmazási környezetben is megállja a helyét.
A ZT510 a Zebra bevált elektronikai alapjait felhasználva magasabb nyomtatási sebességet, és megnövelt font, és grafikai tárolási kapacitást kínál a nagy volumenű nyomtatási alkalmazások számára. A szabadalmaztatott E3™ nyomtatási eljárás egyedülálló minőséget biztosít, és megnöveli a nyomtatófej élettartamát. A Zebra ZT 510 nyomtató gond nélkül illeszthető a már működő alkalmazásokba is. Az alapkivitelben is rendelkezésre álló interfész választék (Soros, USB, és Ethernet, és Bluetooth), valamint a felülről kompatibilis kivitel a meggyorsítja, és leegyszerűsíti a nyomtató illesztését. Ha a ZT 510-est WLAN hálózathoz kell kapcsolni, akkor a ZebraNet™opcionális print szerver szükséges, mely a 802.11ac szabványt is támogatja.

zt510

Ingyenes ajánlatkérés

A ZT510 címkenyomtató termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.