PD43 címkenyomtató
Honeywell

PD43 címkenyomtató

Közepes teljesítményű címkenyomtató

A PD43, és a kisebb PD43c enyhébb igénybevételre tervezett, kompakt méretű, és megfizethető árú ipari nyomtatók, melyek a legfrissebb iparági fejlesztések eredményeit alkalmazzák..
Megrendelem
329.148 Ft + ÁFA

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Főbb jellemzők

 • Technológia: Termál/Termál Transzfer
 • Jellemző alkalmazás: Ipar, raktári alkalmazások, logisztika
 • Max. nyomtatási szélesség: 104 mm (106 mm 300 dpi)
 • Max. nyomtatási sebesség: 203 mm/sec (152 mm/sec 300 dpi)
 • Felbontás: 200 dpi (300 dpi)
 • Interfész:  USB device, USB host, (Rthernet,RS232, Centronics opcionális adapter kábellel),
 • Készülék ház: fém
 • Opciók: Vágó, címke leválasztó, belső visszacsévélő, Bluetooth, WiFi, HF, és UHF RFID

Részletes leírás

A Honeywell PD43 nyomtató, és a kisebb PD43c enyhébb igénybevételre tervezett, kompakt méretű, és megfizethető árú  ipari termékek, melyek a legfrissebb iparági fejlesztések eredményeit alkalmazzák. A Honeywell PD43 család termékei ideális eszközök olyan alkalmazásokhoz, ahol a hely korlátozott (keskeny pultok, kihúzható fiókok), A Honeywell PD43 termékek kompromisszumok nélküli teljesítményt biztosítanak a legszűkebb alapterületen is.
A Honeywell PD43 sorozat a PD tradíciók jegyében a disztribúciós központok, a raktárak, valamint a reptéri utas beléptető rendszerek megbízható terméke. A fém készülékház, az erős alumínium ötvözet nyomtató mechanika, és a szerszám nélkül cserélhető nyomtatófej, és gumihenger a karbantartásigény, az üzemidő kiesés csökkentését szolgálják. A Honeywell PD43 nyomtató termékcsalád több ajtó variációval rendelhető, a kellékanyagok számos változatával üzemeltethető, így külső, és belső festékezésű festékszalaggal, fél, és egy collos festékszalag maggal egyaránt. Ezek a tulajdonságok maximális üzemidőt biztosítanak, két festékszalag csere között.

Gyors képfeldolgozási idejével, 200 mm/sec-os nyomtatási sebességével a Honeywell PD43 nyomtató a dinamikus alkalmazások igényeinek is maximálisan eleget tesz.
A Honeywell PD43 nyomtató  színes grafikus kijelzőjével hihetetlenül leegyszerűsíti a nyomtató beállítását, installációját, konfigurálását, teljesen feleslegessé teszi a számítógép használatát ezekhez a műveletekhez. A Smart Printing képesség révén a Honeywell PD43 nyomtató  közvetlenül képes applikációk futtatására, teljesen feleslegessé téve a hoszt PC használatát.
A termékekhez megvásárolható átalánydíjas szervizcsomag a Honeywell Medallion Complete Service Plan révén a legnagyobb hatékonyság, maximális üzemidő biztosítható. Igény szerint a Honeywell PD43 nyomtató -hoz helyszíni terméktámogatás, és karbantartás is megrendelhető.

Megrendelés

Töltse ki az űrlapot a PD43 címkenyomtató termék megrendeléséhez

  Az Ön elérhetősége

  Számlázási cím

  Szállítási cím

  Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.