Vuquest 3320g vonalkódolvasó
Honeywell

Vuquest 3320g vonalkódolvasó

Fixen beépíthető vonalkódolvasó

A Vuquest 3320g 2D vonalkódolvasó kellően kis méretű ahhoz, hogy kézbe véve, vagy a kézfejre rögzítve használják, sőt kompakt mérete révén akár beépítve is alkalmazásra kerülhet, olyan felhasználási területeken, mint például az önkiszolgáló kioszkok.
1 dimenziós kódok olvasása2 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opció
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Vuquest 3320g 2D vonalkódolvasó főbb jellemzők

  • Technológia: Prezentációs omnidirekcionális képalkotó
  • Forma: Beépíthető, kézi/állványos
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, enyhébb ipari alkalmazásokra
  • Olvasási tartomány: 47 mm - 216 mm 5 mil-es Datamatrix
    39 mm - 436 mm 13 mil-es EAN13
  • Kontraszt: 20% minimum
  • Interfész: RS232, PC Keyboard Wedge, USB
  • Garancia: 2 év

Részletes leírás

A Vuquest 3320g -as egy pehelykönnyű, kompakt méretű képalkotó vonalkód olvasó berendezés, mely egyaránt hatékonyan olvassa az egy dimenziós, a PDF, és a két dimenziós vonalkódokat. A szkenner elegáns formája révén észrevétlenül illeszkedik a kereskedelmi alkalmazások környezetébe.
Főbb jellemzői:
Az infravörös tárgyérzékelő könnyed, és hatékony prezentációs kód olvasást biztosít, míg a szabadalmaztatott CodeGate funkció használata a több vonalkódot tartalmazó sűrűn nyomtatott címkéknél előnyös .
A 3320g még a visszatükröződő felületekről is agresszívan olvassa a vonalkódot, mely igen előnyös a mobil telefon kijelzők esetében.
Az 1,2 MP-es CMOS érzékelő nagy felbontású képek rögzítésére is alkalmas, így felhasználható
aláírások, igazolványok, és csekkek fényképezésére is.
Az új intelligens multi interfész felépítés egyértelmű előnyt biztosít a 3320g-nek a hasonló termékekkel szemben.  Az automatikus kábel érzékelés, és automatikus ön konfigurálás leegyszerűsíti a 3320g üzembeállítását, mivel nem szükséges a szkenner konfigurálása a kábelcserét követően. A szabadalmaztatott Total Freedom technológia leegyszerűsíti a szkenner számítógépes kezelését.
A Vuquest 3320g 2D vonalkódolvasó kellően kis méretű ahhoz, hogy kézbe véve, vagy a kézfejre rögzítve használják, sőt kompakt mérete révén akár beépítve is alkalmazásra kerülhet, olyan felhasználási területeken, mint például az önkiszolgáló kioszkok.

Ingyenes ajánlatkérés

A Vuquest 3320g vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.