Orbit 7190g vonalkódolvasó
Honeywell

Orbit 7190g vonalkódolvasó

Pultra/asztalra szerelhető vonalkódolvasó

Az Orbit 7190g egy speciális olvasási képességekkel rendelkező hibrid szkenner, mely omnidirekcionális, prezentációs lézerszkenner, és 2D imager kombinációja . Az Orbit 7190g nemcsak a hagyományos kódokat olvassa, hanem a mobiltelefonokról is le tudja olvasni a z 1D, és 2D kuponkódokat. Olyan alkalmazási területekre tervezték, ahol az elhelyezési terület minimális, ezáltal ideális eszköznek számít a vegyesboltokban, italkereskedésekben, patikákban, shopokban.
1 dimenziós kódok olvasása2 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióKábeles
Megrendelem
92.974 Ft + ÁFA

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Orbit 7190g főbb jellemzők

 • Technológia: Hibrid Omnidirekcionális lézer / 2D imager
 • Forma: Kézbe vehető, prezentációs, omnidirekcionális, asztali szkenner
 • 0 mm - 215 mm olvasási tartomány
 • 1200 scan lines per second olvasási sebesség
 • 20 vonalas olvasási lézerminta
 • Garancia: 3 év

Részletes leírás

Az Orbit™ 7190g omnidirekcionális vonalkódolvasó teljesen egyedülálló hibrid technológiát képvisel a maga kategóriájában. A többi Orbit szkennerhez hasonlóan a 7190 kiválóan olvassa az előtte elhúzott hagyományos 1D vonalkódokat, ugyanakkor viszont nagy segítséget jelent a kereskedelmi felhasználóknak, az egyre szaporodó digitális vonalkódok olvasásában (2D kódok, a telefon kijelzőkön megjelenő vonalkódok). Használata révén a felhasználónak nem kell két szkennert alkalmaznia egyidejűleg.
A méltán népszerű többi Orbit szkennerhez hasonlóan, mely minden idők legtöbbet értékesített omnidirekcionális vonalkódolvasó terméke, az Orbit 7190g is elegáns, innovatív megoldás az olyan kereskedelmi alkalmazásokban, ahol pulton rendelkezésre álló hely korlátozott.
A kiváló, kézbe vehető készülékforma lehetővé teszi a nagyméretű, vagy nehéz áruk vonalkódjának kézi szkennelését. További rugalmasságot jelent, hogy az Orbit „feje” 30°-os szögben dönthető, lehetővé téve a szkenner beállítását a különböző méretű, és formájú áruk olvasásához.

Az Orbit 7190g zökkenőmentes használatot biztosít a pénztáros számára a hagyományos árukódok olvasása során, ugyanakkor lehetővé teszi a digitális vonalkódok leolvasását is az ügyfél telefonjáról.
Az Orbit 7190g egy plug-and-play szkenner, mely egyszerűen beilleszthető bármely már létező alkalmazásba. A multi interfészes kivitel lehetővé teszi az Orbit csatlakoztatását a legtöbb pénztárgép rendszerhez, az automatikus interfész észlelés révén a szkenner a csatlakoztatást követően hozzáilleszti magát az észlelt felülethez, nem szükséges az Orbit manuális vonalkódok leolvasásával történő fárasztó programozása.
A 7190g a tápfeszültséget közvetlenül az USB interfészen keresztül kapja, nincs szükség külső tápegység, tápkábelek alkalmazására.

 

 

Megrendelés

Töltse ki az űrlapot a Orbit 7190g vonalkódolvasó termék megrendeléséhez

  Az Ön elérhetősége

  Számlázási cím

  Szállítási cím

  Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.