Voyager 1202g-bf
Honeywell

Voyager 1202g-bf

Vezeték nélküli vonalkódolvasó

A Honeywell Voyager 1202g-bf Bluetooth lézerszkenner forradalmian új megoldást hoz a kábel nélküli szkennerek osztályába, akkumulátor helyett szuperkondenzátort alkalmaz az energia tárolására.
 • Akciós ár: 85.000 Ft+ÁFA-tól
 • 1 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióBluetooth interfész
  Megrendelem
  85.000 Ft + ÁFA

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Dokumentáció

  Voyager 1202g-bf Bluetooth lézerszkenner-akkumulátormentes

  A Honeywell Voyager 1202g- bf  terméke, forradalmian új megoldást hoz a kábel nélküli szkennerek osztályába. A Voyager 1202g- bf lézerszkenner akkumulátor helyett szuperkondenzátort alkalmaz az energia tárolására. A Voyager 1202g-bf Bluetooth lézerszkenner nem szennyezi a környezetet, nincs szüksége hosszú töltési időre, nem szorul karbantartásra.A Voyager 1202g- bf lézerszkenner a jól bevált Voyager Bluetooth termékcsalád része. A Voyager 1202g- bf agresszívan olvassa még a sérült, és rossz minőségű vonalkódokat is.

  Voyager 1202g-bf Bluetooth lézerszkenner főbb tulajdonságai

  Akkumulátormentes kábel nélküli technológia: 20 másodperc alatt feltöltődik. Egy töltéssel akár 35 kábel nélküli szkennelést végezhet.
  Ergonómikus kivitel, kis környezeti terhelés: Az akkumulátor elhagyásával, a jól bevált Voyager szkenner könnyebbé válik, kevésbé terheli a környezetet.
  Bluetooth® Wireless Technológia: A környezettől függően a dokkoló egységtől min. 10m-es, rádiós hatókört biztosít
  Megbízható vonalkód olvasás: A Voyager 1202g- bf Bluetooth lézerszkenner agresszívan olvassa még a sérült, és rossz minőségű vonalkódokat is.
  Automatikus interfész konfiguráció: A legnépszerűbb interfész típusok támogatása. Nincs szükség az interfész beállítások időt igénylő programozására. A Voyager 1202g-bf automatikusan észleli, és beállítja az interfész típust
  Paging funkció: A dokkolón lévő gomb megnyomásával élesíthető a pager funkció. Az elkallódott szkenner csipogásokkal, és a visszajelző lámpa villogtatásával válaszol.

  Voyager 1202g-bf Bluetooth lézerszkenner

  Megrendelés

  Töltse ki az űrlapot a Voyager 1202g-bf termék megrendeléséhez

   Az Ön elérhetősége

   Számlázási cím

   Szállítási cím

   Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.