Voyager 1450g
Honeywell

Voyager 1450g

Kézi / állványos vonalkódolvasó

A Voyager 1450g 2D vonalkódolvasó a gyakorlatban használt összes egydimenziós, és kétdimenziós vonalkódot olvassa, még a gyenge minőségűeket is, mindezt a kód orientációjától függetlenül.
2 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióKábeles
Megrendelem
44.493 Ft + ÁFA

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Voyager 1450g 2D vonalkódolvasó

A Voyager 1450g  vonalkódolvasó az utólagos 2D upgrade révén lehetővé teszi, hogy a cégek, a saját igényeik, lehetőségeik szerint térjenek át a kétdimenziós vonalkódokra, a legköltséghatékonyabb módon. A Voyager 1450g vonalkódolvasó egydimenziós, utólag kétdimenziós kódok olvasására is képessé tehető (upgrédelhető) termékként is megvásárolható. Amikor az szükségessé válik, a licenc megvásárlásával a Voyager 1450g vonalkódolvasó képessé válik a 2D, és PDF kódok olvasására is. A Voyager 1450g vonalkódolvasó a Honeywell világszerte ismert Voyager termékcsaládjának az elemeiből épül fel. A Voyager 1450g vonalkódolvasó a hagyományos lineáris vonalkódokat is képként, omnidirekcionálisan olvassa.

A Voyager 1450g 2D vonalkódolvasó főbb jellemzői

Megbízható adatgyűjtés: A Voyager 1450g 2D vonalkódolvasó omnidirekcionálisan olvassa le az összes gyakorlati jelentőséggel bíró egydimenziós vonalkódot, és a legelterjedtebb 2D kódokat. A Voyager 1450g 2D vonalkódolvasó jól olvassa a gyenge minőségű kódokat is, és képes a mobiltelefonok, monitorok kijelzőjén megjelenő vonalkódok szkennelésére is. (A 2D kódok olvasására csak bizonyos modellek alkalmasak.).
Omnidirekcionális: A Voyager 1450g vonalkódolvasó alapváltozata is orientációtól függetlenül képes az 1D vonalkódok olvasására, így ideális állványos (prezentációs szkenner)
Mobiltelefonokról is olvas: Leolvassa a mobil kijelzőkön megjelenített kuponokat, jegyeket, stb.
Beruházás a jövőbe: A Voyager 1450g 2D vonalkódolvasó lehetővé teszi a termékek fokozatos átállítását hagyományosról, 2D vonalkódolvasóra. Ez rendkívül előnyös az olyan cégek számára, melyek pillanatnyilag még nem használnak 2D technológiát, de az átállás a közeljövőben várható.
Rugalmas licenc politika: Többféle felhasználói igény kielégítésére alkalmas modell választék. Alapmodellek utólagos upgréde lehetőséggel.
Remote MasterMind™ képesség: A Voyager 1450g 2D vonalkódolvasó termékek a Honeywell szabadalmaztatott Remote MasterMind rendszerével távmenedzselhetők.

Megrendelés

Töltse ki az űrlapot a Voyager 1450g termék megrendeléséhez

    Az Ön elérhetősége

    Számlázási cím

    Szállítási cím

    Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.