Captuvo SL42
Honeywell

Captuvo SL42

Apple vonalkódos adapterek

 • ÚJ termék
 • Védőtokos adapter Apple iPhone, iPod termékekhez, melynek segítségével azok professzionális adatgyűjtő eszközzé tehetők, megtartva eredeti funkcióikat.
  Megrendelem
  264.714 Ft + ÁFA

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Dokumentáció

  Részletes leírás

  A Honeywell Captuvo SL42 bővítő adapter kiváló eszköz az olyan cégek számára, melyek szeretnék kiaknázni a saját, vagy alkalmazottaik Apple® iPhones® készülékeik kapacitását, mivel a Captuvo a népszerű, és felhasználóbarát okostelefont olyan eszközzé változtatja, mely azonnali hozzáférést biztosít a céges üzleti adatokhoz, és automatikus helyszíni adatrögzítést/feldolgozást tesz lehetővé. Az esztétikus, kis méretű Captuvo SL42 használatával szükségtelenné válik, hogy a kijáró munkát végző munkatársak két készüléket cipeljenek egyszerre, és segítségével növelhető a kijáró munka hatékonysága, és az ügyfelek elégedettsége.

  Gyors vonalkód olvasás: Növeli a hatékonyságot a beépített felhasználóbarát képolvasó szkenner használatával, mely agresszívan dekódolja mind az egy, mind a kétdimenziós vonalkódokat.
  Védő burkolat: Növeli az IPhone robosztusságát. A konkurens védőtokokhoz képest 80 %-al csökkenti a leejtésből származó meghibásodások esélyét.
  Opcionális biztonsági mechanika: Az Apple® iPhone®-t a védőtokba egyedi, speciális csavarok rögzítik, melyek révén nő a robosztusság, és csökken az iPhone® ellopásának esélye.
  Opcionális mágneskártya olvasó: Egy beszállítói eszköz alkalmazásával a kártya adatok a beolvasás során titkosításra kerülnek, védelmezve a kártyabirtokos adatait, és növelve a kereskedő reputációját.
  Tölti az iPhone-t:  A beépített akkumulátor révén növeli az iPhone üzemidejét.

  Megrendelés

  Töltse ki az űrlapot a Captuvo SL42 termék megrendeléséhez

   Az Ön elérhetősége

   Számlázási cím

   Szállítási cím

   Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.