CS3070 vonalkódolvasó
Zebra

CS3070 vonalkódolvasó

Vezeték nélküli vonalkódolvasó

CS3070 kábel nélküli vonalkódolvasó iOS, Android, és Windows operációs rendszerű tabletekhez, mobil telefonokhoz, Laptop gépekhez.
1 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfész
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

CS3070 Bluetooth vonalkódolvasó

CS3070 kábel nélküli vonalkódolvasó iOS, Android, és Windows operációs rendszerű tabletekhez, mobil telefonokhoz, Laptop gépekhez.
Ha egy cégnél a dolgozók tableteket, okos telefonokat, laptop gépeket használnak ugyanazzal a problémával néznek szembe. A fenti eszközök által biztosított beépített kamera, melyet a vonalkódok olvasására is használnak ebben a feladatkörben lassú, használata nehézkes, és gyakran problémás, amennyiben a vonalkódok nem tökéletes minőségűek.
A CS3070 Bluetooth vonalkódolvasó ez a megfizethető ár fekvésű zsebméretű, a legmodernebb technológiát alkalmazó vonalkódolvasó szinte minden 1D, vonalkód olvasására alkalmas, még a sérült, összekarcolt, vagy gyenge minőségű vonalkódokat is gombnyomásra olvassa, bármilyen körülmények között.
A felhasználó csak céloz, és megnyomja a trigger gombot, a CS3070 azonnal olvas, használata még intenzív szkennelés mellett fáradtságmentes munkát tesz lehetővé.
A CS 3070 létezik batch módban is működtethető, amennyiben a készülék offline, memóriája 1.000.000 vonalkód tárolására képes.
A CS3000 a CS 3070 batch változata, mely nem rendelkezik Bluetooth modullal. A CS3000 memóriájában tárolja az adatokat, és USB interfészen keresztül továbbítja azokat a csatlakoztatást követően.
A CS3000 24 órás folyamatos használatra, míg a CS3070 12 órás üzemre alkalmas, mely mindkét esetben több, mint egy műszak.

Teljes értékű vonalkódolvasó: Nagy teljesítményű lézeres vonalkódolvasó. Agresszíven olvassa a lineáris vonalkódokat
Batch, és rádiós modell   CS3000 batch modell, CS3070 Bluetooth modell
Ergonomikus Design: Lekerekített elegáns kivitel, nagyméretű scan gomb, pehelykönnyű.
Hatékony Wireless képességek: A Bluetooth™ wireless interfész akár 10 méteres hatókört biztosít.(Bluetooth 1.0 üzemmódban 100 m-t)
Felhasználó által cserélhető akku: A beépített akkumulátor több mint 4000 vonalkód olvasást garantál
Zebra One Care Service Plans        Kiterjesztett garancia, akár töréskárra is.


CS3070 Bluetooth vonalkódolvasó

Ingyenes ajánlatkérés

A CS3070 vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.