Cobalto vonalkódolvasó
Datalogic

Cobalto vonalkódolvasó

Pultra/asztalra szerelhető vonalkódolvasó

A Cobalto CO5300-as prezentációs szkenner ideális eszköz a kis élelmiszerboltok, a ruházati üzletek, és a szaküzletek számára, de ugyanígy megállja a helyét az irodai, és postai alkalmazásokban, mint a dokumentumok, borítékok, vagy kisebb postai csomagok vonalkódos azonosítása. Nézze meg a Cobalto-t működés közben
1 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióKábeles
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Datalogic Cobalto vonalkódolvasó főbb jellemzői

  • Technológia: Omnidirekcionális lézer
  • Forma: Prezentációs, asztali szkenner
  • ‘Fénygyűrűs’ vizuális visszajelzés sikeres olvasásnál
  • Tetszőleges dallamos olvasási visszajelzés, a konfigurálható polifonikus hangszóró révén
  • Osztályában a legnagyobb olvasási teljesítmény, és mozgás tolerancia (1D)
  • 30°-ban dönthető olvasó fej
  • Ergonomikus gumírozott “fogantyúk” a kézi üzemmódhoz
  • Kapacitív “SCAN” gomb az egyvonalas lézer mód aktiválásához (vonalkódos menük használata
  • Garancia: 3 év
  • EASEOFCARE átalánydíjas szerviz szolgáltatás

Datalogic Cobalto vonalkódolvasó részletes leírása

Az új Datalogic Cobalto vonalkódolvasó, omnidirekcionális prezentációs lézer szkenner, mely  ideális eszköz az olyan felhasználóknak, akik teljes értékű. dizájnos egyedülálló teljesítményű terméket keresnek. Elegáns kék fénygyűrű övezi az olvasóablakot, mely élénkzöldre vált a sikeres olvasás nyugtázása során. A beépített jó hangminőségű polifonikus hangszóró a kívánt visszajelző hangot, dallamot szólaltatja meg sikeres olvasás esetén. A 20 lézervonalas olvasási minta, és a 1500 másodpercenkénti olvasás, az 1D szkennerpiac leggyorsabb olvasási sebességű, és a mozgásra legkevésbé érzékeny termékét biztosítja. A szkenner tetején található kapacitív “SCAN” gomb megnyomásával a Cobalto egyvonalas lézer módba kapcsolható, az oldalán található gumi “fogantyúk” segítségével könnyen kézbe vehető, továbbá a szkenner feje 30 fokos szögben állítható, mely tulajdonságok révén a Cobalto kézi szkennerként is használható mely a nagy méretű termékek olvasásánál előnyös. A Datalogic Cobalto vonalkódolvasó, prezentációs szkenner a fenti tulajdonságai révén ideális eszköz a kis élelmiszerboltok, a ruházati üzletek, és a szaküzletek számára, de ugyanígy megállja a helyét az irodai, és postai alkalmazásokban, mint a dokumentumok, borítékok, vagy kisebb postai csomagok vonalkódos azonosítása.

Ingyenes ajánlatkérés

A Cobalto vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.