QuickScan Lite QW2100 vonalkódolvasó
Datalogic

QuickScan Lite QW2100 vonalkódolvasó

Kézi / állványos vonalkódolvasó

A QuickScan™ vonalkódolvasó család a DataLogic általános célú szkennereinek legkedvezőbb ár-értékarányú termékcsoportja. A QuickScan Lite kíváló termék olyan alkalmazásokhoz, ahol egydimenziós vonalkódok olvasása szükséges!
 • Ára:
  1 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióKábelesVisszajelzőfény
 • Ajánlatkérés

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Dokumentáció

  QuickScan Lite QW2100 - DataLogic

  Főbb jellemzők

  • Technológia: CCD linear imager
  • Forma: Pisztoly
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai alkalmazások
  • Olvasási tartomány: 0-600 mm kódtól, és felbontástól függ
  • Szkennelési sebesség: 400 scan/sec
  • Kontraszt: 25%
  • Interfész: USB, vagy Billentyűzet/RS232
  • Garancia: 3 év

  Részletes leírás

  A QuickScan™ vonalkódolvasó család a DataLogic általános célú szkennereinek legkedvezőbb ár-értékarányú termékcsoportja. A QuickScan Lite QW2100-as nagy teljesítményű CCD szkenner (linear imager) belépő termék, melynek konstrukciója során elsősorban gyenge minőségű, és széles vonalkódok olvasására koncentráltak, melyek gyakran előfordulnak bizonyos földrajzi területeken. A QuickScan™ Lite tökéletes eszköz a kiskereskedelmi, enyhébb ipari alkalmazásokban, valamint a dokumentum, számla feldolgozásban, és a banki, pénzügyi területeken. A QW2100 as CCD szkenner kis méretű, könnyű, ergonomikus formájú eszköz, melynek használata kényelmes akár egész napos műszak mellett is. A QuickScan Lite agresszíven olvassa az egy dimenziós vonalkódokat, és rendkívül széles olvasási látószöge, és pásztája különösen az olyan hosszú, és széles kódok olvasásánál előnyös, melyek a villany-víz, gázszámlákon, vagy az elektronikai iparban kerülnek felhasználásra. A QW2100-as olvasási vonala (pásztája) nagy fényű, vékony, és széles, mely lehetővé teszi a méretes kódok közelről történő leolvasását. A QW2100-as a többi QuickScan termékhez hasonlóan rendelkezik a DataLogic által szabadalmaztatott ‘Green Spot’ (zöld nyugtázó fénypont) technológiával, mely sikeres olvasásnál zöld nyugtázó fényt vetít a vonalkódra. Amikor a szkenner állványos üzemmódban működik, a zöld pont folyamatosan világít, segítve a felhasználót a vonalkód olvasási pozícióba helyezésében. A QW2100-ashoz kialakításra került egy könnyű, speciális állvány, amelynek feje több pozícióba állítható, és összecsukható, melynek révén fali tartóként is alkalmazható. A QW2100-as kétféle interfésszel rendelhető USB, vagy billentyűzet/RS232 konfigurációban. A QuickScan Lite több csomag konfigurációban is rendelhető, létezik a pusztán szkenner változat mellett a szkennerből, állványból, és kábelből összeállított kit is, mely alkalmassá teszi a QW2100-ast az állványos használatra. A Datalogic Aladdin™ konfigurációs szoftver felhasználóbarát funkciói révén még a gyakorlatlan felhasználók számára is leegyszerűsíti a szkenner kezdeti beüzemelését.

  quickscan lite qw2100

  Ingyenes ajánlatkérés

  A QuickScan Lite QW2100 vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.