Datamax – A4606

Datamax – A4606

Nyomtató modul

A címke applikátor berendezés gyártók, és OEM felhasználók nagyra értékelik az A-Osztályú berendezések, és a MCL alkalmazások által biztosított fejlesztési lehetőségeket.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Főbb jellemzők

  • Technológia: Termál/Termál Transzfer
  • Jellemző alkalmazás: Berendezés gyártók, OEM felhasználók
  • Max. nyomtatási szélesség: 106 mm
  • Max. nyomtatási sebesség: 152 mm/sec
  • Felbontás: 600 dpi
  • Interfész: RS232, Centronics
  • Készülék ház: Fém
  • Opciók: Print szerver, USB, twinax-coax, MCL

Részletes leírás

A Datamax új nyomtató moduljainak tervezésénél a fő szempont olyan új innovatív szolgáltatások biztosítása volt, amelyek teljesen egyedülállóak a címke applikátor modulok piacán. Ezen a masszív rozsdamentes acél “igáslovak” szerepe az, hogy láthatatlan részeit képezzék egy nagyobb gyártó berendezésnek, mely lehetővé teszi a csomagok automatikus címkézését. Az A-Osztály 4, és 6 coll fejszélességű, és 200,300,400, vagy 600 dpi felbontású, jobb, vagy baloldali elhelyezésű modelleket kínál. Az A-Osztály rozsdamentes acélból készült termékei úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek a feldolgozó ipar, vagy az élelmiszer ipar által támasztott speciális előírásoknak. Az A-Osztály tervezésénél fontos szempont volt az olyan kiesés, leállás szempontjából kritikus, több műszakos üzemeltetést igénylő alkalmazások igényeinek (optimális teljesítmény, egyszerű kezelhetőség, nagy környezetállóság) kielégítése. Az A-Osztály ugyanazt a bővítőkártya kabinetet tartalmazza, amelyet az I-Osztály nyomtatói, így a rendszer integrátor a bővítési lehetőségek egész sorozatából válogathat, és ezek egyszerűen installálhatók. Az opciók köre a DMXNet belső Ethernet kártyától kezdve, egy sor bővítési lehetőségen keresztül egészen a DMXrfNet belső 802.11.b WiFi kártyáig terjed. A grafikus kijelzős kezelői panelen túlmenően az A-Osztály rendelkezik egy MCL kliens programmal is, amely lehetővé teszi, hogy az A-Osztály berendezései önálló, intelligens szoftvert futtathassanak. A címke applikátor berendezés gyártók, és OEM felhasználók nagyra értékelik az A-Osztályú berendezések, és a MCL alkalmazások által biztosított fejlesztési lehetőségeket, amelyek teljesen testre szabott megoldásokat képesek életre hívni.

Ingyenes ajánlatkérés

A Datamax – A4606 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.