Datamax – I4212
Honeywell

Datamax – I4212

Közepes teljesítményű címkenyomtató

Az I-Class Mark II nyomtató osztály a Datamax-O`Neil közepes teljesítményű ipari nyomtató családja.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Főbb jellemzők

  • Technológia: Termál/Termál Transzfer
  • Jellemző alkalmazás: Gyártás, raktározás, szállítmányozás
  • Max. nyomtatási szélesség: 104 mm
  • Max. nyomtatási sebesség: 304 mm/sec
  • Felbontás: 200 dpi
  • Interfész: RS232, Centronics, USB
  • Készülék ház: Fém
  • Opciók: Címke leválasztó, belső visszacsévélő, print szerver, vágó, USB host, WLAN, MCL

Részletes leírás

Az I-Class Mark II nyomtató osztály a Datamax-O`Neil közepes teljesítményű ipari nyomtató családja, melyet széleskörű ipari felhasználásra terveztek.
A Datamax I-Class nyomtatók, megbízhatóságuk, és teljesítőképességük révén megbecsült terméknek számítanak az ipari nyomtatók között.
Az I-Class Mark II termékcsalád minden elvárást felülmúló teljesítményt, megbízhatóságot, és integrálhatóságot biztosít, és mindezt versenyképes áron.
Az I-Class Mark II nyomtatók a Datamax-O`Neil középes ipari termékosztályát jelentik, a kompakt M-Class Mark II, és a az ipari csúcsteljesítményt képviselő H-Class nyomtatók mellett.
Az I-Class Mark II nyomtatók számos olyan jellemzővel, alap szolgáltatással rendelkeznek, mellyel felülmúlják a konkurens termékeknél. Ilyenek, a gyorsabb processzor, a nagyobb méretű memória, a kommunikációs portok nagyobb választéka, és a speciális bevonatú intelligens nyomtatófej, amely nagyobb kopásállóságot biztosít, valamint az új OPTIMedia szolgáltatás, amely automatikusan legjobb nyomtatási minőséghez igazítja a sebességi, és hő beállításokat.
A felhasználók az áramfogyasztás területén is pozitív változásokat fognak tapasztalni.
Az I-Class Mark II nyomtatók elsődleges alkalmazási területei: kiszállítás, áruátvétel, termék azonosítás, gyógyszeripari címkézés, valamint a tárgyi eszköz címkézés.

Ingyenes ajánlatkérés

A Datamax – I4212 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.