ET51
Zebra

ET51

Adatgyűjtő

Népszerű külső, IP65 ipari minőség. Kültéri, és beltéri használatra egyaránt megfelel. Kétujjas használtra alkalmas érintőkijelző. 8 Megapixeles kamera, beépített 2D vonalkódolvasó. WWAN,WLAN, Bluetooth, GPS. Windows 10 IoT OS.
2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészGPSKamerás fejegységWANWiFi interfész
Megrendelem
465.842 Ft + ÁFA

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Zebra ET51 táblagép részletes leírása

A Zebra ET51/56 tabletgép ötvözi az általános célú készülékek divatos külső megjelenését a vállalati felhasználásra szánt készülékek megbízhatóságával, és egyfajta hidat képez a rövid életű végfelhasználói tabletgépek, és a magasabb ár fekvésű robusztus készülékek között.
A 10,1 vagy 8,4 colos kijelző méretű Windows 10 IoT Enterprise operációs trendszer alatt üzemelő ET51/56 táblagép számos opcióval bővíthető, így ideális eszköz a logisztikai, szállítmányozási, és kijáró szervizes alkalmazások számára, nem beszélve a kereskedelmi megoldásokról.
A beltéri alkalmazások számára az ET51 biztosít WLAN (802.11ac/r/k/v), és HF-RFID (read/write), és a Bluetooth 4.2 kommunikációs interfészt. A gyors 1, 6 GHz-es Apollo Lake négymagos processzor, a 4GB DDR4 RAM memória nagy mennyiségű adat gyors feldolgozását biztosítja. A külső területen dolgozó felhasználóknak az ET56 teljes WWAN kapcsolatot biztosít a nagy sebességű LTE interfész révén. A széles tartozék választék révén (dokkoló, kijelző védő, extra robusztus védőkeret) nemcsak az ET51/56 bővíthető, hanem annak felhasználási területei is.

Zebra ET51 táblagép főbb jellemzői

 • A vállalati tablet Windows 10 IoT operációs rendszerrel kerül forgalomba. 
 • A legszélsőségesebb időjárási és üzemelési körülmények sem gátolják a zavartalan működést. Az IP65 szigetelésnek köszönhetően a készüléket még a közvetlen vízsugár sem teszi tönkre,  és a készülék működését még az 1 méteres magasságból történő leejtés sem állítja meg. A védelem a kiegészítő tokkal megduplázható, vagyis akár 2 méteres esés után sem történik baj a készülékkel .
 • Szinte bármilyen adat rögzítését és bevitelét elvégzi az ET 5X. A kiegészítőkkel együtt 1 és 2D-s vonalkódok és képek rögzítésére alkalmas adatrögzítő és két kamera egy mobilképernyőn, egy összegyűrt papírlapon  vagy egy gyenge minőségben nyomtatott címkén lévő adat rögzítését is elvégzi.
 • A felhasználó dönthet arról, hogyan akarja bevinni az adatokat. Szabad kézzel, kesztyűvel, vagy egy aktív stylus-szal egyaránt lehet rajzolni, jegyzetelni, aláírni vagy navigálni – ráadásul mindez egy nedves képernyőnél is igaz.
 • A 8.4, illetve 10.1 inches képernyőméretű tabletek épületen belül gond nélkül kapcsolódnak a vezeték nélküli hálózatokhoz, míg a szabadtéri kommunikációt a 4G LTE biztosítja (ET56). Bárhol is használják tehát a készüléket, létre hozható az azonnali, gyors és a vállalati biztonsági követelményeknek eleget tevő adatátvitel
 • Az év minden pillanatában működik a tablet, egyedi rendszer biztosítja a folyamatos energiaellátást. A rekord kapacitású akkumulátort a felhasználó nem pusztán saját maga tudja cserélni, hanem az opcionális,  szintén rekord kapacitású, forrócserés akku révén fennakadás nélkül tovább üzemeltetheti. Ráadásul az extra akku a tabletet és a másik akkut is képes tölteni, tehát így valóságban is az év 365 napjának minden másodpercében működtethető az ET 5X.
 • A Windows tabletek az okostelefonokhoz hasonlóan még kikapcsolt, készenléti állapotukban is működnek: fogadják az e-maileket, üzeneteket, frissítik az információkat.

Megrendelés

Töltse ki az űrlapot a ET51 termék megrendeléséhez

  Az Ön elérhetősége

  Számlázási cím

  Szállítási cím

  Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.