T800 táblagép
GETAC

T800 táblagép

Adatgyűjtő

A Getac T800 robusztus ipari tablet IP65 védettséggel. Kültéri, és beltéri használatra egyaránt megfelel. WWAN,WLAN, Bluetooth, GPS. Windows OS..
2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészGPSKamerás fejegységWANWiFi interfész
Ajánlatkérés
7. árkategória

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

GETAC T800 táblagép részletes leírása

Végre egy kompakt táblagép, amely valóban megérdemli a nevét! A Getac T800 nem csak egyszerű eszköz irodán kívüli használatra. A T800 elég erős ahhoz, hogy maga az iroda legyen! A T800-on a Windows 10 előre telepítve van, és Intel Atom x7-Z8750 processzorral rendelkezik. A T800 ideális eszköz a közmű cégeknél, a kijáró szervizt, karbantartást végző cégeknél, és az építőiparban egyaránt.

Az ergonomikus, teljesen robusztus, 24 mm vastag és egy kilogrammnál könnyebb T800 tabletgép egy kézzel is könnyen kezelhető . A T 800 multi-touch kijelzőjével (20,6 cm-es képernyőméret, 1280 x 800 felbontás) optimálisan megfelel a mobil munkakörnyezet követelményeinek. A 600 Nits fényerejű kijelző, a Getac LumiBond technológiájának köszönhetően a szabadban, még erős napsütésben is, könnyen olvasható. A T 800 hat funkciógombja gyors hozzáférést biztosít a gyakran használt alkalmazásokhoz és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.

A szélsőséges hőmérsékletek, a magas páratartalom, a vibráció és a folyadékok sem képesek negatívan befolyásolni a MIL-STD-810G és az IP65 tanúsítvánnyal ellátott tabletgép működését. A T800 standard akkumulátor akár 10 munkaórán keresztül üzemeltehető. A Getac beépített LifeSupport technológiájának köszönhetően a folyamatos munka érdekében működés közben is cserélhető az akkumulátor. Az egyedi SnapBack akkumulátorok lehetővé teszik, hogy az alkalmazások előzetes bezárása vagy a rendszer leállítása nélküli akkumulátor cserét.

Az alkalmazás igénye szerint a T800 1D / 2D szkennerrel, MicroSD csatlakozóval, RS232 vagy Ethernet porttal is rendelhető. A biztonság fokozása érdekében a T800 2 az 1-ben RFID / smartcard, vagy smartcard / mágneskártya olvasóval rendelkezik, melyek egyszerűen, gyorsan és egyszerűen, szerszámok nélkül csatlakoztathatók.

Az integrált elülső HD webkamera lehetővé teszi videofelvételek készítését vagy videokonferencia bonyolítását. A T800 8 megapixeles hátsó kamerával rendelkezik. Így dokumentálhatja az építkezés előrehaladását, a hibákat, a sérüléseket stb., valamint nagyfelbontású létesítmény és terepfelméréseket végezhet.

A T800 alapkiépítésben 802.11 ac-os Wi-Fi-vel (IEEE 802.11 a / b / g / n-kompatibilis), Bluetooth-al, valamint opcionálisan Gobi (mobil szélessávú) interfésszel, és GPS-szel is rendelkezik. Járművekben alkalmazva a T800 Tripass antenna-portokkal is telepíthető, lehetővé téve ezzel a nagy nyereségű GPS, WWAN és Wi-Fi antennák egyidejű csatlakoztatását.

Getac T800 táblagép főbb jellemzői

  • Robusztus ipari tablet PC  MIL-STD-810G, és IP65 védettséggel
  • Nagy teljesítményű Intel processzorok 2,56 GHz sebességig
  • Akár 10 órás folyamatos használat, menet közben cserélhető akkumulátor
  • Kép, és video rögzítés a front kamerával, és a hátsó 8MPixeles kamerával.

Ingyenes ajánlatkérés

A T800 táblagép termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.