Intermec – EasyCoderPD41
Honeywell

Intermec – EasyCoderPD41 közepes teljesítményű címkenyomtató

A sokoldalú, és megbízható Easycoder PD41 nyomtató alkalmazási területét a közepes volumenű ipari, raktározási, és szállítmányozási területek képezik.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Főbb jellemzők

  • Technológia: Termál/Termál Transzfer
  • Jellemző alkalmazás: Ipar, raktári alkalmazások, logisztika
  • Max. nyomtatási szélesség: 104 mm (106 mm 300 dpi)
  • Max. nyomtatási sebesség: 150 mm/sec (100 mm/sec 300 dpi)
  • Felbontás: 200 dpi (300 dpi)
  • Interfész: RS232, Centronics, USB
  • Készülék ház: fém
  • Opciók: Vágó, címke leválasztó, belső visszacsévélő, ethernet adapter (vagy Centronics i/f), és bővítő Flash memória

Részletes leírás

A fémvázas, fémburkolatú, fém mechanikás, és nagyteljesítményű elektronikával rendelkező PD41 megbízható teljesítményt, strapabíróságot biztosít. Az Easycoder PD41 még a jelentős mértékben változó adattartalmú címkéket is folyamatos 150 mm/sec sebesség mellett nyomtatja, amely egyedülálló ebben a termékosztályban. Az ipari szabványnak megfelelő 200 mm átmérőjű címke, és 450 m hosszú festékszalag tekercset magába foglalni képes PD41 minimálisra csökkenti a kellékanyag cseréből adódó időkiesést. A PD41 rendkívül sokoldalúan használható, sokféle, és sokféle vastagságú anyagra, képes nyomtatni, ezenkívül mind külső, mind pedig belső tekercselésű festékszalaggal üzemeltethető. A PD41 számos olyan Smart Printing™ szolgáltatással rendelkezik, amellyel általában csak a magasabb osztályú berendezéseknél találkozhatunk. A többnyelvű használati lehetőség, valamint az Intermec által szabadalmaztatott Ready-to-Work™ alapszolgáltatásként rendelkezésre állnak egy olyan modellnél, amely megfizethető, versenyképes áron megvásárolható. A PrintSet™ PC-n futtatható beállító program az Easycoder PD41 installálását, beállítását egyszerűvé, könnyen végrehajtható feladattá teszi. Az egygombos interface a nyomtató kezelését egyszerűvé teszi, és megakadályozza a setup beállítások véletlen megváltoztatását. A PD41 nyitott, és hozzáférhető felépítése a kellékanyagok cseréjét egyszerű, és gyors feladattá teszi. A nyomtatófej is gyorsan szerszámok használata nélkül elvégezhető. A nyomtatót azon képessége, hogy az IPL nyelven, és a Fingerprint programnyelven egyaránt programozható, lehetővé teszi, hogy a korábbi Intermec nyomtatók helyére állítsák be, de a Fingerprint programozás révén a PD4 gyakorlatilag bármilyen nyomtató helyettesítésére alkalmas.

Ingyenes ajánlatkérés

A Intermec – EasyCoderPD41 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.