Intermec – SR60
Honeywell

Intermec – SR60

Ipari kivitelű kézi vonalkódolvasó

Az Intermec SR60 olyan kábeles ipari kivitelű lézeres vonalkódolvasó, amely az extra nagy távolságra olvasást igénylő alkalmazásokra lett kifejlesztve.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Főbb jellemzők

  • Technológia: Egyvonalas lézer
  • Forma: Kézi
  • Jellemző alkalmazás: Ipari
  • Olvasási tartomány: 710-10970 mm
  • Szkennelési sebesség: 37 scan/sec
  • Kontraszt: minimum 25%
  • Interfész: Billentyűzet, RS232, USB,  Wand, Lézer emuláció
  • Garancia: 3 év

Részletes leírás

Az Intermec SR60 olyan kábeles ipari kivitelű lézeres vonalkódolvasó, amely az extra nagy távolságra olvasást igénylő alkalmazásokra lett kifejlesztve. Az SR60 lehetővé teszi a közeli, és távoli vonalkódok gyors, és akadálymentes leolvasását 71 cm-től, egészen 11 m-ig. A készülék kíválóan alkalmas ipari, raktári, szállítási, és egyéb alkalmazási területekre. Az SR60-as ipari védettsége minimális meghibásodás mellett használható szélsőséges környezeti feltételek mellett. Az SR 60  2m magasról többször leejthető betonra, és védett a porral, és a ráfröccsenő vízzel szemben. Ez a kialakítás lehetővé teszi a készülék használatát kül, és beltéri, sőt akár hűtőházi alkalmazásoknál is. Az SR 60 többféle interfésszel rendelhető, beleértve az RS 232, USB, valamint a billentyűzet, és wand emulációt, melyek segítségével a készülék könnyedén illeszthető számítógépekhez, és mobil terminálokhoz. Az SR60-hoz többféle rögzítő, felfüggesztő opció rendelhető, beleértve a hűtőházi alkalmazásokhoz ajánlott fűthető rögzítőt is.

Ingyenes ajánlatkérés

A Intermec – SR60 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.