LI3678 vonalkódolvasó
Zebra

LI3678 vonalkódolvasó

Ipari kivitelű vezeték nélküli vonalkódolvasó

Az ultra robusztus kivitel révén az LI3608 – LI3678 gyakorlatilag tönkre tehetetlen, ideális eszköz az ipari alkalmazási környezetben.
1 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfész
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

LI3678 főbb jellemzők

  • Technológia: Linear imager
  • Forma: Pisztoly
  • Jellemző alkalmazás: Ipari
  • Olvasási tartomány: 0-106 cm kódtól felbontástól függően
  • Szkennelési sebesség: 457 scan/sec
  • Kontraszt: 15%
  • Interfész: Bluetooth (Billentyűzet, RS232, USB)
  • Garancia: 3 év

Részletes leírás

A raktári, vagy gyártási alkalmazásokban dolgozók naponta több ezer vonalkódot is leolvasnak, hogy biztosítsák a termékminőséget, a pontos kiszállítást. Az ő munkájuk jelentős részben a használt vonalkódolvasó minőségét függ.
Ha a dolgozóknak egydimenziós vonalkódot kell olvasniuk, a kábeles csatlakoztatású LI 3608, vagy a kábel nélküli LI3678 ideális megoldást jelentenek.
Minkét modell egyedülállóan robosztus, kiváló olvasási teljesítményt biztosit, és rendkívül egyszerűen programozható, és villámgyorsan olvassák az 1D vonalkódot a hagyományos adathordozókról, és a mobil eszközök kijelzőiről. Az ultra robusztus kivitel révén az LI3608 – LI 3678 gyakorlatilag tönkre tehetetlen, ideális eszköz az ipari alkalmazási környezetben. Az LI3608 – LI 3678 üzembeállítása egyszerűen, gyorsan, felhasználóbarát módon végezhető.
A kábel nélküli LI3678 modell a szkennerből, egy víz, és porvédett dokkolóból, és az akkumulátoregységből áll. Az LI3678 WiFi friendly üzemmódban működik, azaz működését nem zavarják a szinte mindenhol jelenlévő WiFi hálózatok.

Ingyenes ajánlatkérés

A LI3678 vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.