Magellan 1500i vonalkódolvasó
Datalogic

Magellan 1500i vonalkódolvasó

Pultra/asztalra szerelhető vonalkódolvasó

A Magellan 1500i, azáltal, hogy digitális képfeldolgozás révén valósítja meg az omnidirekcionális vonalkód olvasást, teljesen egyedi megoldást képvisel.
1 dimenziós kódok olvasása2 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióKábelesVisszajelzőfény
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Magellan 1500i főbb jellemzők:

  • Technológia: Digitális képalkotó szkenner
  • Forma: Pultra építhető
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi alkalmazások
  • Olvasási tartomány: 0 - 250 mm kódtól, és felbontástól függően
  • Kontraszt: 25%
  • Interfész: RS232, IBM , USB, billentyűzet
  • Garancia: 3 év

Részletes leírás

A Datalogic Magellan 1500i omnidirekcionális prezentációs vonalkódolvasó, mely minden kereskedelmi alkalmazásban megállja a helyét. A Datalogic a helytakarékos, kis méretű vonalkódolvasóba a rendelkezésre álló összes szolgáltatást beépítette, többek között a kódra kivetített zöld nyugtázó fényt (Green Spot), mely különösen zajos környezetben előnyős.
A Magellan 1500-as az akár kontrasztszegény, és sérült 1D, és 2D vonalkódok mellett az olyan digitális (a mobiltelefonok, tabletek képernyőjén megjelenő) kódokat is leolvassa, mint a vásárlói kuponok, vagy belépőjegyek.
Az 1500-as opcionálisan a Digimarc kódok olvasására is alkalmas, mely egyedülálló saját termékosztályában. A Magellan 1500i olvasási tartománya 30 cm-ig terjed.
A Magellan mozgásérzékelője azonnal érzékeli az olvasómezőjébe belépő tárgyakat, és megnöveli a megvilágítás fényét, hogy a leggyorsabban leolvassa a vonalkódot. Az 1500i nem érzékeny a tükröződő felületekre, és a rezgésekre.
A Magellan 1500i kézi, és prezentációs üzemmódban egyaránt használható. Ha egy tárgy túl nehéz, vagy túl nagy méretű, akkor az 1500-ast kézbe véve a szkenner automatikusan bekapcsolja a kézi üzemmód LED megvilágítását, kód minél gyorsabb dekódolása végett.
A szkennert a tartójába visszahelyezve újra a prezentációs üzemmód aktivizálódik.

A Magellan fehér, és fekete színekben rendelhető. Formája, és színe révén kiválóan illeszkedik a kereskedelmi, és a szállítási alkalmazások környezetébe, de a butikok, és gyógyszertárak elegánsabb környezetében is megállja a helyét. Az 1500-ast kis mérete (6x7,5x10,6 cm) ideális eszközzé teszi a szűkös hellyel rendelkező kereskedelmi alkalmazások számára.

A Magellan 1500-as intuitív eszköz. A sikeres vonalkód olvasást akusztikusan jelzi, valamint a szkenner tetején található státusz LED-del. A Magellan USB (HID, vagy VCOM), IBM, és RS232 interfészekkel rendelhető. Az 1500-as IP 52 védettségű, és 95%-os maximális páratartalom mellett üzemeltethető, és az 1,2 m-ről történő leejtést is elviseli.

Ingyenes ajánlatkérés

A Magellan 1500i vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.