Magellan 9800i
Datalogic

Magellan 9800i

Pultba épített vonalkódolvasó

A Magellan 9800i vonalkódolvasó az első olyan pultszkenner, amely teljes egészében a nagy teljesítményű képfeldolgozó technológiára épül. A Magellan 9800i vonalkódolvasó a legnagyobb terhelésű pénztári környezetben is megállja a helyét, jelentősen javítja az áteresztőképességet.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

A Magellan 9800i vonalkódolvasó főbb jellemzői

  • Többoptikás pultszkenner
  • Digitális képfeldolgozás a szkenner összes olvasási síkjában.
  • Az 1D, és 2D vonalkódok gyors, és zökkenőmentes olvasása a szkenner minden olvasási felületén, hang és fény olvasási visszajelzés a gyors, megszakításmentes munkához.
  • Az opcionális Top Down Reader (TDR) megnöveli a felső olvasási tartományt, ügyfél felöli ablaka pedig  lehetővé teszi a mobil telefonos ügyfélkuponok, ügyfélkártyák olvasását.
  • A valaha használt legnagyobb felületű All-Weighs™ mérleg plató lehetővé teszi a nagy, és amorf termékek gyors, és pontos mérését.
  • A ScaleSentry™ súlyvesztés gátló rendszer, minimalizálja a túlméretes termékek mérése során jelentkező pontatlanságból adódó veszteségeket.

A Magellan 9800i részletes leírása

Az új Magellan 9800i vonalkódolvasó a pénztári pult szkennerek piacvezető gyártójának, a Datalogic-nak a legújabb generációs kétoptikás terméke. A Magellan 9800i az első olyan pultszkenner, amely teljes egészében a nagy teljesítményű képfeldolgozó technológiára épül.  A Magellan 9800i a legnagyobb terhelésű pénztári környezetben is megállja a helyét, jelentősen javítja az áteresztőképességet.
A Magellan 9800i vonalkódolvasó termékcsalád a legmodernebb nagy megbízhatóságú képfeldolgozó szkennereket, és szkenner/mérleg egységeket kínálja, melyek maximális olvasási teljesítményt biztosítanak mind az 1D, mind pedig a 2D vonalkódok esetén.
Az új unikális lefele olvasó (Top Down Reader) opció használata a termék felső részén található vonalkódok gyors olvasását biztosítja.
A Magellan 9800i vonalkódolvasó opcionális, ügyfél felé néző 2D szkennere, lehetővé teszi a mobiltelefonon megjelenő, vagy hagyományos papíralapú kuponok, és ügyfélkártyák gyorsabb leolvasására.

Ingyenes ajánlatkérés

A Magellan 9800i termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.