Multiscan – MT 31R

Multiscan – MT 31R

Lézer

Az MT31R kompakt, hordozható, csendes üzemű könnyen installálható, üzemeltethető berendezés, mely különféle méretű dokumentumok feldolgozására alkalmas.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Főbb jellemzők

  • Technológia: Automatikus vonalkódos dokumentum olvasó (lézerszkennerrel)
  • Jellemző alkalmazás: Étkezési utalványok, csekkek, egyéb dükumentumok automatikus olvasása
  • Dokumentum méret: minimum 57*51 mm - maximum 216*101 mm, vastagság: 0,08-0,2 mm
  • Olvasási sebesség: maximum 1100 dokumentum/perc
  • Kezelői interfész: LCD kijelző, billentyűzet
  • Interfész: RS232
  • Dokumentum szelektálás: Az el nem olvasott dokumentumok külön gyűjtése
  • Egyéb szolgáltatások: Dokumentum számlálás, jelszavas védelem, több vonalkódot tartalmazó dokumentumok olvasása, összehasonlító mód

Részletes leírás

A MULTISCAN MT 31R nagy mennyiségű vonalkódos dokumentum automatikus olvasására alkalmas készülék. Az MT31R kompakt, hordozható, csendes üzemű könnyen installálható, üzemeltethető berendezés, mely különféle méretű dokumentumok feldolgozására alkalmas. Az MT31R megbízható, a robusztus felépítésnek, és a kiváló részegységeknek köszönhetően. A manapság több mint ezer Multiscan vonalkódos dokumentumolvasó üzemel a világ több mint 50 országában. Az MT 31R olyan új sajátosságokkal rendelkezik, mint: Automatikus leállás a dokumentumtálca megtelését követően, és automatikus újra indulás az ürítés után. A feldolgozott dokumentumokat az MT31R rendezetten egymásra pakolja, ugyanabban a sorrendben, ahogy azok feldolgozásra kerültek. Nagyobb teljesítmény, a korábbi modellekhez képest.

Ingyenes ajánlatkérés

A Multiscan – MT 31R termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.