ScanPal EDA50k
Honeywell

ScanPal EDA50k

Adatgyűjtő

Népszerű külső, IP54 ipari minőség. Kültéri, és beltéri használatra egyaránt megfelel. Kétujjas használtra alkalmas érintőkijelző. 6 Megapixeles kamera, beépített 2D vonalkódolvasó. WWAN,WLAN, Bluetooth, GPS. Android 4.4.4 OS.
1 dimenziós kódok olvasása2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészGPSKamerás fejegységWANWiFi interfész
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

ScanPal EDA50k  vonalkódos adatgyűjtő részletes leírás

Az új Honeywell ScanPal™ EDA50k vonalkódos adatgyűjtő kategóriájában, a digitális vállalati asszisztens (EDA) termékcsoportban rendkívül hatékony eszköz.
Az EDA50k a méltán népszerű ScanPal EDA50 adatgyűjtő billentyűzetes változata.
A ScanPal EDA50k kisebb (4 collos 800*480 pixeles) kijelzővel)rendelkezik, ugyanakkor az érintőkjelző mellett 26 gombos numerikus billentyűzete is van, mely előnyös a sok manuális adatbevitelt igénylő alkalmazásoknál.
Használata révén a kijáró munkát végző munkatársak függetlenül, folyamatosan online hozzáférnek kritikus adataikhoz, függetlenül attól, hogy épületen belül, vagy szabad térben tartózkodnak. A ScanPal EDA50k konstrukciós felépítése minden napos, teljes műszakos használatot tesz lehetővé. A terméket használó, kijáró szervizesek, kijáró ügynökök, és a kis és nagykereskedelmi felhasználók valós időben rögzíthetnek adatokat, férnek hozzá adataikhoz online. Az ergonomikus forma, és a legújabb technológiák ötvözésével a ScanPal EDA50k a vállalati üzleti munkatársak számára maximális hozzáférést biztosítanak az alkalmazott ügyviteli rendszerhez. A felhasználó barát Android operációs rendszer, az “izmos” processzor, a nagy tároló kapacitás, a beépített vonalkódolvasó és kamera a tökéletes eszközzé teszik az EDA 50k adatgyűjtőt a mobil orientált alkalmazásokban.

A ScanPal EDA50k vállalati digitális asszisztenst kemény, intenzív használatra tervezték. A mobil asszisztenst használó munkatársak tökéletesen számíthatnak az EDA 50k nagy kapacitású egész napos használatot biztosító akkumulátorára, és akkumulátor használatot optimalizáló funkciójára, valamint strapabíró billentyűzetére, és kül és beltéri használatot egyaránt támogató kijelzőjére.
Az ergonomikus dizájn zseb méretet, maximális felhasználói komfortot biztosít a mobil asszisztenssel dolgozó munkatársak számára.

 

Zökkenőmentesen támogatja a multi-task alkalmazásokat 4 magos 1,2 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzor
Növeli az üzemi hatékonyságot Kül és beltérben egyaránt használható,nagy méretű 10,1 cm-es Corning Gorilla® kapacitív érintő kijelző. Nedves kézzel is használható. 26 gombos mumerikus billentyűzet
Egész napos használata kevésbé fárasztja a felhasználót Szuperkönnyű konstrukció, mely robosztusságot, komfortot, hordozhatóságot, és kényelmes használatot biztosít a felhasználó számára
Egész műszakos használat 4000mAh-ás lithium akkumulátor. A ScanPal EDA50k több mint egy egész műszakra képes

ScanPal EDA50k főbb jellemzők

 • Vonalkód olvasó: 1D, 2D vonalkódok olvasása  képolvasó szkennerrel
 • Audio: Hangszóró, digitális kettős mikrofon, (zaj, és viszhangelnyomás),
 • Érintő panel: Kétujjas használatra alkalmas kapacitív érintőpanel, kesztyűvel is használható
 • Kijelző:101 mm  színes, magas fényű, kültéri kijelző
 • Billentyűzet: 26 gombos numerikus, oldalsó gombok: hangerő, bal, és jobb oldali scan nyomógomb
 • Memória:2GB RAM X 16GB FLASH
 • Processzor:  1.2 GHz négy magos Qualcomm Snapdragon
 • Operációs rendszer:  Google® Android™ 4.4.4
 • Kamera: 6.0 megapixeles autófókusz kamera, LED vaku
 • Akkumulátor:  Li-ion 3.8 V, 4000 mAh
 • Rádiós i/f: WWAN,WLAN, Bluetooth, NFC, GPS
 • Védettség: IP 54
 • Garancia: 1 év
 • Működési hőmérséklet: -10° to 50°C

 ScanPal EDA50k

Ingyenes ajánlatkérés

A ScanPal EDA50k termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.