ET50
Zebra

ET50

Adatgyűjtő

 • MEGSZŰNT TERMÉK!
 • Népszerű külső, IP65 ipari minőség. Kültéri, és beltéri használatra egyaránt megfelel. Kétujjas használtra alkalmas érintőkijelző. 8 Megapixeles kamera, beépített 2D vonalkódolvasó. WWAN,WLAN, Bluetooth, GPS. Android5.1 vagy Windows EH 8.1 OS.
  2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészGPSKamerás fejegységWANWiFi interfész
  Ajánlatkérés

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Dokumentáció

  Zebra ET50 táblagép részletes leírása

  A Zebra új ET50/ET55 külsejében dizájnos táblagépe tudásában, szolgáltatásiban mindent tud, amire egy vállalat külső munkatársának szüksége van, így megvásárlása maximálisan gyors megtérülést biztosít.
  A munkatársak egy elegáns személyes eszközt kapnak a Zebra ET50 táblagép (ET55 tablet) által, ugyanakkor ez a készülék robosztus felépítésű, évekig használható.
  A Zebra ET50 táblagép (ET55 tablet) hosszú élettartamú akkumulátorral, 1D, és 2D vonalkódok gyors olvasására alkalmas szkennerrel, kamerával, és NFC tag olvasóval rendelkezik.

  A Zebra ET50 táblagép (ET55 tablet) mindezek mellett vállalati szintű biztonságot nyújt adatainak, ugyanakkor központilag menedzselhető.
  Teljesen mindegy, hogy a ET50 táblagép (ET55 tablet) alkalmazása beltéri. vagy  kültéri, a táblagép a rendelkezésre álló opciók révén gyorsan, egyszerűen konfekcionálható a használat igényei szerint.

  Zebra ET50 táblagép főbb jellemzői

  • A vállalati tablet választható operációs rendszerrel kerül forgalomba. Szeptember 15-től a Windows 8.1 (később 10.1), nem sokra rá pedig a vállalati Android 5.1 (Lollipop) OS-sel működő gépek is elérhetőek.
  • A legszélsőségesebb időjárási és üzemelési körülmények sem gátolják a zavartalan működést. Az IP65 szigetelésnek köszönhetően a készüléket még a közvetlen vízsugár sem teszi tönkre,  és a készülék működését még az 1 méteres magasságból történő leejtés sem állítja meg. A védelem a kiegészítő tokkal megduplázható, vagyis akár 2 méteres esés után sem történik baj a készülékkel .
  • Szinte bármilyen adat rögzítését és bevitelét elvégzi az ET 5X. A kiegészítőkkel együtt 1 és 2D-s vonalkódok és képek rögzítésére alkalmas adatrögzítő és két kamera egy mobilképernyőn, egy összegyűrt papírlapon  vagy egy gyenge minőségben nyomtatott címkén lévő adat rögzítését is elvégzi.
  • A felhasználó dönthet arról, hogyan akarja bevinni az adatokat. Szabad kézzel, kesztyűvel, vagy egy aktív stylus-szal egyaránt lehet rajzolni, jegyzetelni, aláírni vagy navigálni – ráadásul mindez egy nedves képernyőnél is igaz.
  • A 8.3, illetve 10.1 inches képernyőméretű tabletek épületen belül gond nélkül kapcsolódnak a vezeték nélküli hálózatokhoz, míg a szabadtéri kommunikációt a 4G LTE biztosítja. Bárhol is használják tehát a készüléket, létre hozható az azonnali, gyors és a vállalati biztonsági követelményeknek eleget tevő adatátvitel
  • Az év minden pillanatában működik a tablet, egyedi rendszer biztosítja a folyamatos energiaellátást. A rekord kapacitású akkumulátort a felhasználó nem pusztán saját maga tudja cserélni, hanem az opcionális,  szintén rekord kapacitású, forrócserés akku révén fennakadás nélkül tovább üzemeltetheti. Ráadásul az extra akku a tabletet és a másik akkut is képes tölteni, tehát így valóságban is az év 365 napjának minden másodpercében működtethető az ET 5X.
  • A Windows tabletek az okostelefonokhoz hasonlóan még kikapcsolt, készenléti állapotukban is működnek: fogadják az e-maileket, üzeneteket, frissítik az információkat.

  Ingyenes ajánlatkérés

  A ET50 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.