ZXP7 Pro kártyanyomtató
Zebra

ZXP7 Pro kártyanyomtató

Kétoldalas kártyanyomtató

A ZXP 7 Pro kártyanyomtatók a ZXP 7 nyomtatókhoz hasonlóan megbízható teljesítményű, kiváló, tűéles fotó minőségű kártyák előállításra alkalmas berendezések.A ZXP 7 Pro kártyanyomtatók egy, és kétoldalas nyomtatásra egyaránt alkalmasak, és számos enkódoló, és interfész opcióval rendelhetők.
Megrendelem
947.998 Ft + ÁFA

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

ZXP 7 Pro kártyanyomtató főbb jellemzők

 • Technológia: színes, festékszublimációs
 • Jellemző alkalmazás: Nagy volumenű, minőségi, biztonsági kártyanyomtatás
 • Max. nyomtatási sebesség: 225 kártya/h (full colour YMCKOK, kétoldalas), 300 kártya/h (full colour YMCKO, egyoldalas)
 • Felbontás: 300 dpi
 • Kétoldalas nyomtatás: igen
 • Laminálás: egy, vagy kétoldali
 • Interfész: USB, 10/100 Ethernet
 • Opciók: Mágneskártya enkódoló, Memória kártya kontaktus, RFID kártya enkódoló, 802.11 b/g

ZXP 7 Pro kártyanyomtató részletes leírás

A Zebra® ZXP 7 Pro kártyanyomtató család a kormányzati, és hivatali kártyanyomtató alkalmazások igényeinek maximális figyelembevételével került kialakításra. A ZXP 7 Pro kártyanyomtatók gyorsan, egyszerűen beüzemelhetők, beállíthatók, biztonságos, megbízható azonosító kártyák előállítására képesek, és jelentősen növelik a hatékonyságot, különösen a nagy volumenű nyomtatási feladatoknál. A ZXP 7 Pro kártyanyomtató felhasználóbarát készülék, mely gyorsabb, és ár/érték arányban kedvezőbb a hasonló kategóriájú termékeknél.A ZXP 7 Pro kártyanyomtatót kimondottan a nagy volumenű kártyanyomtató alkalmazások igényei szerint fejlesztették ki.
A ZXP 7 Pro kártyanyomtatók a ZXP 7 nyomtatókhoz hasonlóan megbízható teljesítményű, kiváló, tűéles fotó minőségű kártyák előállításra alkalmas berendezések.A ZXP 7 Pro kártyanyomtatók egy, és kétoldalas nyomtatásra egyaránt alkalmasak, és számos enkódoló, és interfész opcióval rendelhetők. A ZXP 7 Pro kártyanyomtatók opcionális zárható bemeneti, és kimeneti kártya tartó kazettákkal egészíthetők ki.A ZXP 7 Pro kártyanyomtatók 250 kártya tárolására képes be, és kimeneti kártyarekesszel rendelkeznek, melynek révén a ZXP 7 Pro kártyanyomtatók szinte felügyelet nélkül üzemeltethetők. A kimeneti tárolóban a kész kártyák FIFO sorrendben találhatók, így nincs szükség a kártyák nyomtatást követő szortírozására.Mind a bemeneti, mind a kimeneti tárolók levehetők a ZXP 7 Pro kártyanyomtatóról.A nagy kapacitású ki, és bemeneti kártyatartókhoz nagy kapacitású festékszalag tekercsek állnak rendelkezésre. Kevesebb operátor beavatkozásra van szükség a szalagcserékhez, így hatékonyabb, olcsóbb az üzemeltetés.

Megrendelés

Töltse ki az űrlapot a ZXP7 Pro kártyanyomtató termék megrendeléséhez

  Az Ön elérhetősége

  Számlázási cím

  Szállítási cím

  Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.