ZXP9 kártyanyomtató
Zebra

ZXP9 kártyanyomtató

Kétoldalas kártyanyomtató

A kategóriában legnagyobb teljesítményű és sebességű innovatív ZXP9-es sorozatú retranszfer kártyanyomtatók a megszerkesztett színes kártyákat pillanatok alatt természethű, színekben nyomatják ki.
Megrendelem
753.874 Ft + ÁFA

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

ZXP 9 kártyanyomtató főbb jellemzői

 • Technológia: színes, retranszfer
 • Jellemző alkalmazás: Dolgozói beléptető kártyák, ügyfélkártyák, látogatói kártyák nyomtatása
 • Max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/h (full colour YMCKOK, kétoldalas),190 kártya/h (full colour YMCKO, egyoldalas)
 • Felbontás: 300 dpi
 • Kétoldalas nyomtatás: igen
 • Laminálás: opcionálisan
 • Interfész: USB, 10/100 Ethernet
 • Opciók: Mágneskártya enkódoló, Memória kártya kontaktus, RFID kártya enkódoló, nagy kapacitású kártya adagoló, zárható kártya adagoló

Részletes leírás

A kategóriában legnagyobb teljesítményű és sebességű innovatív ZXP 9 retranszfer kártyanyomtató a megszerkesztett színes kártyákat pillanatok alatt természethű, színekben nyomatja ki. A ZXP 9 kártyanyomtatók, a Zebra szabadalmaztatott egyidejűleg két kártyaoldalt előállító képátviteli technológiájának, és a “landscape” nyomtatásnak köszönhetően a működési hatékonyságot oly módon képesek növelni, hogy egyidejűleg nem szükséges a minőség oldalán áldozatot hozni. A technológia által biztosított természethű nyomtatási minőség, és egyedülálló képfelbontás, minden igényt kielégít.
A retranszfer technológia különösen előnyös, amikor tartós, és a kártya teljes felületésre kiterjedő (széltől szélig) nyomtatásra van szükség.
A retranszfer technológia a nem teljesen egyenletes felületű kártyák (RFID/chip kártyák) nyomtatásánál is jobban teljesít a hagyományos kártyanyomtatókkal össehasonlítva.    A ZXP9-es, moduláris felépítésének köszönhetően különféle enkódoló opciókkal egészíthető ki. A nyomtató karbantartási igénye alacsony, kiváló megbízhatósága révén, így csökkentve a teljes birtoklási költséget (TCO).A ZXP9-es kártyanyomtató a Zebra Cardstudio programcsomagjával plug and play eszközzé válik. A Cardstudio három különböző változatban vásárolható meg, a Classic, a Standard, és a Professional kivitelben.
A nyomtató, a retranszfer technológia révén a teljes kártyafelület (edge to edge) nyomtatására képes.

zxp 9 kártyanyomtató

Megrendelés

Töltse ki az űrlapot a ZXP9 kártyanyomtató termék megrendeléséhez

  Az Ön elérhetősége

  Számlázási cím

  Szállítási cím

  Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.