ZXP7 kártyanyomtató
Zebra

ZXP7 kártyanyomtató

Kétoldalas kártyanyomtató

A ZXP7 nyomtatók osztályon felüli teljesítményt, megbízhatóságot és alacsony üzemeltetési költséget biztosítanak tulajdonosaiknak. A ZXP nyomtatók éles kontrasztú, kiváló színhűségű kártyákat nyomtatnak.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

ZXP 7 kártyanyomtató főbb jellemzők

  • Technológia: színes, festékszublimációs
  • Jellemző alkalmazás: Nagy volumenű, minőségi, biztonsági kártyanyomtatás
  • Max. nyomtatási sebesség: 225 kártya/h (full colour YMCKOK, kétoldalas), 300 kártya/h (full colour YMCKO, egyoldalas)
  • Felbontás: 300 dpi
  • Kétoldalas nyomtatás: igen
  • Laminálás: egy, vagy kétoldali
  • Interfész: USB, 10/100 Ethernet
  • Opciók: Mágneskártya enkódoló, Memória kártya kontaktus, RFID kártya enkódoló, 802.11 b/g

ZXP 7 kártyanyomtató részletes leírás

A Zebra ZXP 7 kártyanyomtató terméksorozat nyomtatói a Zebra Technologies legmodernebb nyomtatási technológiáját alkalmazva a legnagyobb teljesítményt, a legjobb nyomtatási minőséget biztosítják. A ZXP7 nyomtatók osztályon felüli teljesítményt, megbízhatóságot, és alacsony üzemeltetési költséget biztosítanak tulajdonosaiknak. A ZXP nyomtatók éles kontrasztú, kiváló színhűségű kártyákat nyomtatnak. A ZXP7 nyomtatók innovatív külső, és belső tulajdonságokkal rendelkeznek. A ZXP7 automatikusan kalibrálja magát a kártya vastagságához, és a festékszalag csere is igen egyszerű. A nyomtató használata a színkódos útmutatók, és az LCD panel segítségével igen egyszerű. A nyomtatóhoz számos enkódoló, és interfész opció rendelhető, és amennyiben biztonsági, vagy élettartam növelés miatt lamináció szükséges, a ZXP 7-hez egy, vagy kétoldalas laminátor egyaránt rendelhető. A nyomtató rendelhető zárható kivitelben, valamint szoftveresen védhető a nyomtatóhoz történő hozzáférés, és ellenőrizhető a kellékanyag felhasználása.

Ingyenes ajánlatkérés

A ZXP7 kártyanyomtató termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.