Xenon 1952g vonalkódolvasó
Honeywell

Xenon 1952g vonalkódolvasó

Vezeték nélküli vonalkódolvasó

A Xenon™ 1952g a Xenon a Honeywell hetedik generációs képalkotó szkennere, amely új szabványt teremt a kézi vonalkódolvasó termékek számára.
2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfész
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Xenon 1952g 2D vonalkódolvasó főbb jellemzők

  • Garancia: 3 év
  • Interfész: Billentyűzet, RS232, USB
  • Rádiós interfész: Bluetooth
  • Olvasási tartomány: 18 mm - 140 mm, (10 mil datamatrix, standard resolution model)
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, enyhébb ipari alkalmazásokra
  • Forma: Pisztoly
  • Technológia: CCD képalkotó szkenner

Részletes leírás

A Honeywell Xenon 1952g 2D képalkotó szkenner megbízhatóan és gyorsan olvassa 1D / 2D vonalkódokat, a postai, a Digimarc, OCR és a DOT kódokat (a konfigurációtól függően, még az elhalványultakat és sérülteket is. Ez időt takarít meg a felhasználók és az ügyfelek számára, ideálissá téve a 1952-est a kiskereskedelemben, a logisztikában és a szállításban és az iparban egyaránt. A vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatának köszönhetően a szkenner használati kényelme, hatékonysága jelentősen nő, lehetővé teszi vonalkódos adatrögzítést a kábelcsatlakozás korlátozása nélkül.

 

A Xenon 1952g képalkotó szkenner egyedileg alkalmazható eszköz, a kiegészítő tartozékok széles választékának köszönhetően. A különféle rögzítő elemek révén a 1952-es könnyen rögzíthető a falhoz, munkaasztalhoz stb.
Rögzített dokkoló használatával a 1952g a kívánt pozícióban marad, és prezentációs módban (a vonalkódot a szkenner olvasási zónájába pozícionálva) automatikusan olvassa le a vonalkódokat.
A 1952g nagy teljesítményű képalkotó szkenner teljesen kompatibilis a korábbi termék, a 1902g tartozékaival. Ennek eredményeként az új szkennerhez felhasználhatók elődei meglévő tartozékai ezáltal költségeket megtakarítva.

Xenon 1952g 2D vonalkódolvasó

Ingyenes ajánlatkérés

A Xenon 1952g vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.