8680i vonalkódolvasó
Honeywell

8680i vonalkódolvasó

Vezeték nélküli vonalkódolvasó

 • ÚJ termék
 • A Honeywell 8680i Bluetooth gyűrű szkenner terméke kényelmes, felhasználóbarát, és egyszerűen beüzemelhető készülék. A Honeywell 8680i Bluetooth gyűrű szkenner ideális termék az olyan alkalmazásokhoz, ahol nagyszámú vonalkódot kell leolvasni, ugyanakkor a kezelő mindét kezére szükség van.
  1 dimenziós kódok olvasása2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfész
  Ajánlatkérés

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Dokumentáció

  Honeywell 8680i Bluetooth gyűrű szkenner részletes leírás

  Intenzíven kell vonalkódot olvasni, miközben mindkét kezére szüksége van? Ez gyerekjáték a Honeywell 8680i Mini mobil szkennerrel. Ez a kompakt, könnyű eszköz szükség esetén gyűrűs szkennerként viselhető a mutató vagy a középső ujjon, vagy kesztyűn is rögzíthető. Mivel a szkennert használat közben nem kell félretenni, többször felvenni és letenni, a munkavégzés hatékonysága jelentősen növelhető. A Honeywell 8680i Bluetooth-on keresztül kommunikál a hoszt géppel, így egyetlen zavaró kábel sem gátolja a felhasználót. Különösen a szállítási szolgáltatások, a kiskereskedők, a logisztikai vállalatok és a termelési alkalmazottak profitálnak a termelékenység jelentős növekedéséből, amelyet a 8680i nyújt.

  A normál modell mellett van egy továbbfejlesztett változat is, amelynek a hátulján egy testre szabható kijelző található. A kijelzőn a felhasználó az összes szükséges információt megkaphatja munkájához. A továbbfejlesztett szkenner a Bluetooth mellett Wi-Fi interfésszel is rendelkezik,  és szoftverfejlesztő rendszert is kínál saját alkalmazások fejlesztéséhez.
  A Honeywell a 8680i így igazítható a legteljesebb mértékben a felhasználói igényekhez.

   
  Kis méret, nagy mobilitás: Csökkenti a kezelők munkavégzési idejét, a leejtésből adódó meghibásodásokat, szabaddá teszi a kezelő mindkét kezét
  Rugalmas kialakítás: A 8680i gyűrűs ujjon, középső ujjon, és kesztyűn is viselhető.
  Bluetooth® rádiós interfész 10m hatótávolság, nagy mértékben mobilizálja a dolgozókat, Speciális modellek WiFi i/f-szel, és kijelzővel
  Vonalkód olvasó választék:   2D szkenner mind a lineáris, mind a 2D kódokhoz, max. 516mm olv. táv.
  Robusztus kialakítás: 1,5 m-es ejtési magasság, IP54 védettség

  Ingyenes ajánlatkérés

  A 8680i vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.