RS5100 vonalkódolvasó
Zebra

RS5100 vonalkódolvasó

Vezeték nélküli vonalkódolvasó

 • ÚJ termék
 • A Zebra RS5100 Bluetooth gyűrű szkenner terméke kényelmes, felhasználóbarát, és egyszerűen beüzemelhető készülék. A Zebra RS5100 Bluetooth gyűrű szkenner ideális termék az olyan alkalmazásokhoz, ahol nagyszámú vonalkódot kell leolvasni, ugyanakkor a kezelő mindét kezére szükség van.
  1 dimenziós kódok olvasása2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfész
  Ajánlatkérés

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Dokumentáció

  Zebra RS5100 Bluetooth gyűrű szkenner részletes leírás

  A robusztus Bluetooth gyűrű szkenner, a Zebra RS 5100 jobb- és balkezesek számára egyaránt alkalmas készülék. Alacsony, mindössze 70 grammos súlyával rendkívül könnyű, akár egész nap fáradtságmentesen használható. Ezen tulajdonságai révén ideális eszköz az olyan intenzív használatot megkövetelő alkalmazási területeken, mint a raktár, szállítás, logisztika, gyártás, értékesítés és terepi kiszolgálás.
  Az RS5100 cserélhető 480 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amelyet teljesen feltöltve akár 12 óráig , vagy akár 14 400 szkennelésig folyamatosan használhatjuk az RS5100-ast. Hideg környezetben vagy hosszabb műszakban az RS 5100 használata a  735 mAh-ás nagy kapacitású akkumulátorral javasolt. Az NFC mellett a gyűrűs szkenner Bluetooth-támogatással is rendelkezik. Így az RS5100 akár 90 méterről is kapcsolatban marad a gazdagéppel. Az RS5100 megbízhatóan és gyorsan olvassa az 1D és 2D vonalkódokat, és az OCR kódot. A Zebra képfeldolgozó hardverének, szoftverének és optikájának (PRZM) intelligens kombinációjának és az erős megapixeles érzékelőnek köszönhetően az RS5100-as a sérült, piszkos, vagy rosszul nyomtatott vonalkódokat is gond nélkül olvassa. A sikeres vonalkódolvasást a szkenner akusztikus, és vizuális jelek révén igazolja vissza. A vizuális visszajelzés az RS 5100 hátsó oldalán található programozható LED-ek révén történik. Az RS 5100-as opcionális rezgési funkcióval is rendelkezik.
  Az RS5100 gyűrű szkenner robusztus készülék. Ejtésállósága 1,8 méter, és teljes védelmet nyújt a por és a fröccsenő víz ellen IP65-ös védettségének megfelelően. Az RS 5100 a fém csatjai és nejlon pántjai nem nyúlnak ki, hosszú élettartamot biztosítanak.
  Az RS5100-at az opcionális OneCare Essential, a OneCare Select és a Zebra Mobility DNA szerviz szerződések támogatják.

   

  Kis méret, nagy mobilitás: Csökkenti a kezelők munkavégzési idejét, a leejtésből adódó meghibásodásokat, szabaddá teszi a kezelő mindkét kezét
  Rugalmas kialakítás: Az RS 5100  gyűrűs ujjon, középső ujjon, és kesztyűn is viselhető.
  Bluetooth® rádiós interfész max. 90m hatótávolság, nagy mértékben mobilizálja a dolgozókat.
  Vonalkód olvasó választék:   SE4710, és SE4770 2D szkennerek mind a lineáris, mind a 2D kódokhoz
  Robusztus kialakítás: 1,8 m-es ejtési magasság, IP65 védettség

  Ingyenes ajánlatkérés

  A RS5100 vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.