Gryphon GM4500 vonalkódolvasó
Datalogic

Gryphon GM4500 vonalkódolvasó

Vezeték nélküli vonalkódolvasó

A Gryphon I GM 4500 kábel nélküli, kézi 2D vonalkódolvasó tökéletes megoldást jelent a Datalogic Star rádiós rendszer használatának köszönhetően.
2 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióStar interfészVisszajelzőfény
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

GRYPHON GM 4500 2D kábel nélküli vonalkódolvasó főbb jellemzői

 • Technológia: 2D olvasó képszkenner
 • Forma: Pisztoly
 • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, banki, postai alkalmazások
 • Olvasási tartomány: 20-160 mm (10mil-es Datamatrix kód)
 • Datalogic Star rádiós interfész (433 MHz)
 • 25 m-es rádiós üzemi tartomány
 • Hosszú üzemidő - egy töltéssel 30.000 kód olvasható
 • Omnidirekcionális olvasóképesség, LCD kijelzőről is olvas!
 • Batch mode -több mint 300 kód tárolható a memóriába, rádiós hatókörön kívül
 • Kábel nélküli töltés
 • Garancia: 3 év

GRYPHON GM 4500 2D Bluetooth vonalkódolvasó részletes leírás

A GRYPHON GM 4500 a Gryphon 4500-as sorozat Star interfészes wireless terméke.
Az egyedülálló dizájnnak, ergonómiának, és sokrétű szolgáltatásainak köszönhetően a Datalogic Gryphon 4500 vonalkódolvasó sorozata a prémium szintet képviseli az általános célú alkalmazások területén. A Gryphon 4500-as sorozat termékei gyorsan, és agresszíven olvassák az 1D, és 2D vonalkódokat, valamint opcionálisan a Digimarc kódokat is. A pénztárgépes alkalmazások képezik a Gryphon 4500-as sorozat igazi alkalmazási területét, azonban a szkennercsalád számos opciója, és viszonylagos robusztussága megnyitja az ajtót olyan alkalmazási területekre is, mint a gyártás, szállítás, logisztika, vagy az egészségügy.
A Gryphon 4500-as szkennereket használó dolgozók munkájának hatékonysága jelentősen nő a nagy felbontású megapixeles szenzornak, a rendkívüli olvasási teljesítménynek és az egyedülálló meleg fehér megvilágító technológiának köszönhetően.

A kiváló Motionix technológiának köszönhetően az intuitív, és felhasználóbarát 4500-as a pillanat törtrésze alatt érzékeli a természetes mozgást és azonnal scan módba kapcsol függetlenül attól, hogy a szkenner állványos, vagy kézi üzemmódban van. A szkenner egyedülálló olvasási teljesítménye és kiterjedt olvasási tartománya segít a kontraszthiányos, és sérült kódok olvasásánál is.

A GM4500-as szkennerek az akkumulátor töltésénél is kábel nélküli technológiát használnak. Az indukciós töltés a lemerült szkennert rendkívül gyorsan újra munkaképessé varázsolja.

A GM4500 1,8 m-ről történő leejtést is elvisel, IP 52-es védettségű. A szkennert jobb, és balkezes felhasználók egyaránt rendkívül felhasználóbarát terméknek fogják találni.

Ingyenes ajánlatkérés

A Gryphon GM4500 vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.