Handscanner vonalkódolvasó
Datalogic

Handscanner vonalkódolvasó

Vezeték nélküli vonalkódolvasó

 • ÚJ termék
 • A Datalogic Handscanner terméke kényelmes, felhasználóbarát, és egyszerűen beüzemelhető készülék. A Handscanner Bluetooth szkenner ideális termék az olyan alkalmazásokhoz, ahol nagyszámú vonalkódot kell leolvasni, ugyanakkor a kezelő mindét kezére szükség van.
  1 dimenziós kódok olvasása2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfész
  Ajánlatkérés

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Dokumentáció

  Datalogic Handscanner Bluetooth vonalkódolvasó részletes leírás

  Intenzíven kell vonalkódot olvasni, miközben mindkét kezére szüksége van? Ez gyerekjáték a Datalogic Handscanner vonalkódolvasóval. Ez a mindössze 50 x 45 x 16 mm-es kompakt méretű és csak 40 g-os tömegű vonalkódolvasó kesztyűn, vagy kézfejen rögzíthető. Mivel a szkennert használat közben nem kell félretenni, többször felvenni és letenni, a munkavégzés hatékonysága jelentősen növelhető. A Datalogic Handscanner Bluetooth-on keresztül kommunikál a hoszt géppel, így egyetlen zavaró kábel sem gátolja a felhasználót. Különösen a szállítási szolgáltatások, a kiskereskedők, a logisztikai vállalatok és a termelési alkalmazottak profitálnak a termelékenység jelentős növekedéséből, amelyet a Handscanner nyújt.

  Normál vagy közepes felbontású modellként kapható Datalogic Handscanner az integrált megapixeles optikájával az összes gyakorlatban elterjedt 1D / 2D vonalkódot olvassa. A Handscanner a sikeres kódolvasást egyértelmű hármas visszajelzéssel nyugtázza: LED kijelző, akusztikus és heptikus (vibrációs).
  A HandScanner triggerét kesztyűvel vagy anélkül is lehet használni, és különböző méretekben kapható, jobb vagy bal kezes kivitelben egyaránt. A 670mAh-os lítium-ion akkumulátor akár 15 órás folyamatos használatot tesz lehetővé, mely csaknem két teljes váltásig tart, és az akkumulátor 2 órán belül teljesen feltöltődik.
  A 2 m-es ejtésállóságú Handscanner  kompatibilis a különféle Datalogic mobil számítógépekkel.

  Kis méret, nagy mobilitás: Csökkenti a kezelők munkavégzési idejét, a leejtésből adódó meghibásodásokat, szabaddá teszi a kezelő mindkét kezét
  Rugalmas kialakítás: kézfejen, és kesztyűn is viselhető.
  Bluetooth® rádiós interfész 10m hatótávolság, nagy mértékben mobilizálja a dolgozókat
  Vonalkód olvasó választék:  Megapixeles 2D szkenner mind a lineáris, mind a 2D kódokhoz, max. 965 mm olv. táv.
  Robusztus kialakítás: 2 m-es ejtési magasság, víz és porvédett

  Ingyenes ajánlatkérés

  A Handscanner vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.